• Danoffice IT
  • Cloud & Data Platform
  • HPE
  • Nyhed

En schweizerkniv af en konsulent med 150 globale rejsedage om året, den højeste HPE-certificering, man kan opnå, og 6 børn! Hvis man ikke vidste bedre, ville man tro, at Mikael Winther var en af superheltene i De Fantastiske 4. Og faktisk er det ikke langt fra.

Mikael Winther er IT Technologist og lidt af en globetrotter. De sidste 7 år har han rejst det meste af verden rundt som konsulent for at hjælpe IGO'er og NGO'er med deres datacentre. Det gør man ikke bare - det kræver kompetencer og certificeringer. Sidstnævnte har Mikael da også flere end 900 af, og den 15. november 2021 blev en ny betydelig status tilføjet. Mikael fik nemlig tildelt titlen 6x HPE Master ASE, hvilket betyder, at han har bestået 6 forskellige HPE Master ASE-certificeringer. Det er der i skrivende stund kun 4 personer i hele verden, der har, og Mikael er én af dem!

 

Med hele verden som arbejdsplads

Mikael Winther hører officielt til Danoffice IT's afdeling i Svendborg. Det er dog ikke meget tid, han tilbringer på kontoret, da han i gennemsnit har 150 rejsedage om året - selv under corona-pandemien - blandt andet til USA, Brasilien og Tanzania. Rejser, der kræver særlige godkendelser og visa-stempler i passet. 

Særligt IGO'erne tegner sig for mange af Mikael's projekter, og de fleste foregår på det afrikanske kontinent. Nu er det ikke hvem-som-helst, der får lov til at arbejde med dem; der skal gives en ekstra tryghed og sikkerhed, som blandt andet opnås via Mikael's mange cases og referencer.

Der skal meget logistik og planlægning til med så stor rejseaktivitet - især når man også lige har 6 børn på hjemmefronten. "Men det er heldigvis det hele værd”, siger Mikael. "Den boomerang af ros, der kommer fra kunderne rundt omkring i verden, når de fortæller om, at de føler sig i trygge hænder, og at tingene bare fungerer, gør en forskel for mig."

En 4-i-1-konsulent

Ikke nok med at Mikael er en velbefaren globetrotter, så er han også lidt af en schweizerkniv. Hans mange år på konsulent-landevejen har givet ham et indgående kendskab til mange forskellige dele af datacenteret. Dét gør ham i stand til at klare flere projekter alene, hvor andre potentielt skal bruge 4 konsulenter til den samme opgave - og det gør selvsagt en kæmpe forskel, både for os og for vores kunder. I stedet for at bruge tid og ressourcer på at flyve eksempelvis 4 konsulenter ud til en opgave på forskellige tidspunkter over nogle uger, kan vi sende Mikael, som ene mand klarer projektet samlet på 1½ uge. Det gør det langt mere effektivt og praktisk at få løst opgaverne.

Enhver, der har arbejdet med projekter med mange involverede, kender også udfordringen med efterfølgende at skaffe sig det rette overblik. Det er væsentligt nemmere, når én mand kender til hele opsætningen og kan give hurtigt svar fx ved en fejlsøgning eller konfigurationsændringer. Sidst men ikke mindst sparer vores kunder også tid og penge, da de ikke er nødsaget til at sende it-udstyr til undersøgelse hos os, for derefter få at tilsendt det fejlramte element. Mikael ved ofte præcis, hvor fejlen ligger, og derfor også hvilket element der er behov for. Effektivt arbejde, som gavner både Mikael, os og vores kunder.

De Fantastiske 4

Nu, hvor Mikael er en del af 6x Master ASE-klubben, har han adgang til råd fra og sparring med eksperter på et helt andet niveau. De få medlemmer har en verden for sig, når det handler om HPE. Man kan sammenligne det med Formel 1-kørere, som arbejder hårdt i mange år på at få de helt rette færdigheder til at kunne blive en del af en eksklusiv gruppe med dedikerede og talentfulde personer. Mikael og de tre andre eksperter har da også oprettet en gruppe, hvor de sammen kan dele udfordringer og successer. Rammer Mikael muren i et projekt, ved han, at han kan få hjælp til en løsning her.

Danmarks stærkeste HPE partner

Med Mikael's og hans konsulentkollegers indgående kendskab til HPE - mød f.eks. også Niels Vejrup - tør vi godt at sige, at vi kan løse enhver udfordring, du måtte have, når det gælder HPE. Vi oplever jævnligt, at HPE henviser firmaer til os, når de har udfordringer. Det styrker ikke kun vores relationer og netværk, men også vores håndtering af og kendskab til diverse udfordringer fremadrettet, så vi kontinuerligt kan være på forkant og nytænkende.

Vi er meget glade for Mikael's bedrifter og stolte af at have Danmarks eneste 6* HPE Master Ase med på holdet. Og så lige et kæmpe skulderklap herfra til Mikael's hjemmefront, som gør det muligt for ham at tage arbejdsopgaver i hele verden.

Læs flere stories

Lad os kontakte dig