• Cloud & Data Platform
  • Danoffice IT
  • HPE
  • Nyhed

Vi er umanérligt stolte over at kunne offentliggøre, at vores egen højt dekorerede Infrastructure Specialist, Niels Vejrup, er blevet udnævnt til Worldwide Partner Ambassador for HPE.

Mailen fra Mr. Bob Wong - lederen af HPE’s WW Partner Ambassador Program under HPE Tech Pro - landede direkte i Niels' indbakke. Han har ikke haft lang tid til at sunde sig, men det skal naturligvis fejres – det er nemlig en udmærkelse, som er yderst svær at opnå. Men det er bestemt ikke kun pynt på Niels’ skulder – det kommer i høj grad også os og vores kunder til gavn: ”Først og fremmest er jeg glad og stolt over udnævnelsen. Mit – og Danoffice ITs – engagement hos HPE har altid været meget højt, så at opnå denne status betyder meget. I forvejen var jeg en del af deres Ranger Program, og jeg har ansøgt om denne ”opgradering”, da jeg ved, hvilken gevinst det vil være for os”, fortæller Niels Vejrup.

Hewlett Packard Enterprise’s WW Partner Ambassador Program spiller en central rolle i selskabets globale strategi for udvikling og partnerskaber. Jimmy Hougaard, HPE Indirect Manager Channel, forklarer: ”Overordnet set fra HPE's side er det meget vigtigt for os som land, at vi har partnerambassadører som Niels Vejrup. Det er den fineste udmærkelse, man kan få, og det giver en direkte adgang ind til vores bagland”, fortæller Jimmy Hougaard og fortsætter: ”Man bliver en del af et globalt community. Vi knytter tætte bånd til vores partnere, så de kommer til at spille en rolle i udviklingen af fremtidens it-infrastruktur”.

Din direkte adgang til HPE

Ud over Niels Vejrup er der blot et par stykker med samme HPE-status i Danmark. Og der er også noget at komme efter. Med vores eksisterende status som HPE Platinum Partner, som blandt andet giver unik adgang til first level support, så er Niels' Partner Ambassadør-status endnu et niveau op. Nu kan vi sammen med Niels nemlig tilbyde vores kunder en helt unik indsigt i lanceringer og nye produktudviklinger. ”Adgangen til viden er helt central her”, forklarer Niels. ”Vi er omkring et par hundrede med denne status globalt, og vi får en direkte adgang til de brand- og produktansvarlige hos HPE. Det er det tætteste, man kommer på produkterne uden at være ansat i HPE – en direkte adgang til kilden”. Så samlet set er det umiddelbart den ultimative HPE-pakke, man kan tilbyde herhjemme.

Jimmy Hougaard fra HPE supplerer: ”Det cementerer HPE’s overordnede partnerstrategi. Vi tager dem med helt ind i baglokalet. Men udbyttet – dét går begge veje. Vi deler, hvad vi tænker, og hvordan vi ser fremtiden. Og omvendt, så hjælper folk som Niels os med meget vigtig erfaring ude fra kunderne. Han er med til at give os feedback på, hvordan vores produkter og road maps ræsonnerer i markedet”, lyder det. ”Det giver også Niels og Danoffice IT en direkte mulighed for at bidrage til at udvikle fremtidens it.”

Planlægning til gavn for alle – ikke kun enterprise

Road Maps og lignende rimer måske på enterprise, hvor HPE i mange år har stået stærkt, og ifølge Niels er der fordele for de helt store – men ikke udelukkende dén målgruppe. ”Med denne adgang rammer vi faktisk bredt. ALLE kan få gavn af vores nye indsigt i tidlige produkter og fortrolige informationer”, siger han og fortsætter: ”Og så kan store kunder med store HPE-indkøb naturligvis planlægge langt, langt bedre. De vil nyde godt af indsigt i fx Road Maps. Så for dem er det mere på et strategisk plan, hvor mindre kunder vil have et fokus på produkterne”, lyder det fra Niels.

Vi er naturligvis stolte af Niels' bedrift og vores styrkede partnerskab og samarbejde med HPE – no”Udnævnelsen er naturligvis også en blåstempling af Niels' og edgemo’s engagement og evner. Vi giver Niels en adgang, som kun meget få mennesker globalt får, fordi han har fortjent det. Han var i forvejen meget højt certificeret på HPE, og han har stor viden og erfaring, så vi er rigtigt glade for at få ham med ombord”get som Jimmy og HPE også tilslutter sig:

Læs flere stories

Lad os kontakte dig