Skrevet af

Tina Rasmussen, Inside Sales Manager

Charlotte Klitgaard, Inside Sales Manager

edgemo's succes kan mærkes i Inside Sales. Derfor har vi ansat flere og startet et elevforløb. Nu er tiden inde til, at vi også organiserer os lidt smartere. Vores 9 ansatte i Inside Sales fordeles nu i 4 teams.

I edgemo lægger vi stor vægt på den personlige relation. Mennesker handler med mennesker, de ka' li'. Og vi vil gerne have dig til at være en del af hele edgemo-fællesskabet. Vi vil alle gerne kende dig - både konsulenter, salg, direktion og sågar marketing.

Derfor ændrer vi ikke på dine edgemo-relationer. Men vi tilføjer nye dejlige edgemo people, som også kender dig, når din yndlings-edgemo ikke lige er på linien. Med denne organisering udnytter vi også vores forskellige kompetencer bedre, og vi bliver bedre bemandet ved sygdom, ferie og andet fravær.  

Konkurrence

De 4 nye teams skal hver have et navn og sin egen gruppe-mailadresse. Vi sætter derfor en særlig præmie på højkant til dig, der kan komme på de bedste teamnavne: En fælles oplevelse for dig og det team, du er tilknyttet.

Det kunne fx være en tur i byen, en dag i Limousine, en god middag - find selv på flere. Oplevelsen må dog max. koste kr. 3.000 inkl. moms.

Konkurrence afsluttet

Tips til teamnavnene:

  • Der må ikke indgå æ, ø eller å
  • Teamnavnet skal helst være ét ord, da det skal bruges i en mailadresse, fx uncle@edgemo.com
  • Det må gerne have et internationalt islæt
  • Vi får sikkert flere teams i fremtiden, så der skal kunne findes på flere i samme stil

Opdatering

Konkurrencen er slut og navnene blev:

Alpha, Delta, Omega og My.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.