Skrevet af

Christian Vejby Thraner, Operations Manager

Gazelle-kåringen vidner om fremgang og succes. En succes, der kan mærkes i vores Inside Sales. Det er blevet tid til at omstrukturere, rekruttere og prøve noget helt nyt: vores første edgemo-elev!

Organisationsændring i Inside Sales

edgemo vokser, og med vokseværket stiger behovet for at arbejde mere fokuseret. Inside Sales Manager Christian Vejby Thraner har siden firmaets fødsel arbejdet meget bredt med næsten alle aspekter af vores administration og salgsproces. Det ændrer vi lidt på. Fremadrettet skal Christian arbejde med udvikling af vores Navision, webshops, PIM (product information systems), administration, ledelsesrapportering samt med mindre leverandører og producenter.

Det betyder, at Tina Rasmussen overtager personaleansvaret og driften af Inside Sales fra og med 10. oktober 2016. Tina refererer fortsat til Christian, og Christian til Lars Andersen.

Nyansættelser

I Albertslund har Troels Sloth Vitt valgt at lette fra basen i edgemo og flyve videre ud i verden til NetSolutions. I stedet for Troels har vi ansat en dejlig ny og endnu lidt hemmelig kollega, som fra 1. december udgør Inside Sales Albertslund sammen med garvede Jannie Hansson. 

I Hinnerup søger vi p.t. endnu en Inside Sales-medarbejder til at supplere Camilla, Christian, Martin, Mathias, Stefan og Tina. Er det dig, eller kender du én, der vil være edgemo, så se her!

edgemo starter elev-forløb

Det kræver tid og oplæring at starte et elev-forløb og påtage sig ansvaret for at uddanne en salgselev. Men det er en investering i både et ungt menneske, samfundet og en dygtig medarbejder. Og nu er vi ved at være så mange, at vi kan gøre det. Vi er med andre ord klar til at lægge kræfter i uddannelsen af nye talenter til vores spændende branche. Og kom nu piger - it-branchen er faktisk drønspændende, og man behøver ikke at have siddet med hovedet i en gamer-pc, siden man var 10 for at være med ;-)

Kender du det rette unge menneske, som skal være edgemo's første elev?

Har du spørgsmål vedrørende elev-uddannelsen eller edgemo Inside sales i almindelighed, er du meget velkommen til at kontakte Christian Vejby Thraner på cvt@edgemo.com / +45 69 89 88 20.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.