Skrevet af

Morten G. Arknæs, Regional Sales Director

Det går stærkt i edgemo. Vi ser forsat fremgang på begge sider af sundet, så vi øger og styrker holdet. Det er derfor en stor fornøjelse at byde velkommen til vores nye regionsdirektør for Albertslund, Jesper Ahrenkiel Frederiksen. En særdeles erfaren herre med årelang ledelseserfaring, holdninger - og flair for virksomheder i høj vækst.

Det er en svært tilfreds Lars Andersen, som sætter ord på ansættelsen af Jesper: ”Jeg har fulgt Jesper i mange år. Han var med til at starte Conecto, og han kender vores felt og teknologierne, vi arbejder med. Faktisk pitchede jeg Jesper for de andre i ledelsen for over et år siden, så det er en fornøjelse at byde ham velkommen nu”, siger han. ”Jesper er et dejligt pragmatisk menneske, og hans lange erfaring med at udfordre og udvikle både mennesker og marked passer perfekt ind i vores hus”.

Ansvarlighed overfor kunderne

Jesper kendte godt til edgemo og har fået bekræftet, hvad han kunne se udefra – og så glæder han sig: ”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang. Det er et hus med både ambitioner og kompetencer, og det var vigtigt for mig. Men edgemo har også en ansvarlighed omkring, hvordan man rådgiver og behandler kunder. 

I edgemo er det ikke teknologi for teknologiens skyld, og det handler ikke bare om at skubbe kasser over bordet – det skal give mening for kunderne og deres forretning. Det, synes jeg, er at særligt sympatisk træk, og det er noget, jeg altid har kunnet se hos dem”.

En del af holdet

Om ledelsesgerningen, som Jesper har stor erfaring med, siger han: ”Ledelse i en organisation som edgemo's handler om at bane vej og fjerne forhindringer. For mig er det vigtigt at være en del at teamet, være en del af opgaverne og så bane vej, så specialisterne kan komme i spil. Alle kan udvikle sig og her kan jeg spille ind, når man ønsker det. Det handler om at lytte til disse dygtige mennesker. Og så er edgemo’s kultur meget stærk – det er brugbart for alle. For så ved man – når man en gang i mellem står alene ude i marken – hvilken vej man skal gå”.

Øst i topform

Ambitionerne ER høje, bekræfter Lars Andersen: "Vi har et stærkt og stabilt hold i Albertslund, og vi er vækstet meget de seneste år – så kontoret har det godt, og det er en god trup, Jesper får mellem hænderne."

”Vi er et hus med kultur og holdninger, og vi er sikre på, at Jespers erfaring med at lede og motivere både salg og kunder i dagligdagen vil være med til at udvikle os yderligere – og med den vækst, vi ser nu og ud i fremtiden, så bliver det rigtig stærkt”.

Voldsom vækst på drift skal løfte yderligere

Året 2018 markerede gennembruddet for vores satsning på driftsservices, Managed Services. Vi så en massiv vækst, som i 2019 har vist sig at fortsætte uformindsket.

”Vores Managed Services markerer en ny og stærk position for os på markedet herhjemme. Den supplerer vores licens-, hardware- og konsulentydelse-forretning. Det er nyt, men efterspørgslen er slet ikke stilnet af, så vi forventer os meget af dette område. Vi glæder os over at kunne hjælpe vores kunder i endnu højere grad, så de kan koncentrere sig om deres forretning og udvikling, mens vi har overblikket over deres drift og infrastruktur. Noget, som Jesper har meget stor indsigt i - det styrker forventningerne til vores organisation i Albertslund”, slutter Lars Andersen.

Velkommen til, Jesper!

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.