Skrevet af

Charlotte Klitgaard, Inside Sales Manager

Foråret er på vej, og måske netop derfor sprudler den gode kollega-karma i Inside Sales. Det smitter og giver overskud og mod til mere, som fx da vores elev, Helle, stillede sig op foran 50 unge på Aarhus Business College og fortalte om sin vej til elevjobbet i edgemo.

Det er da skønt, når man som Jacob Belvedere fra Inside Sales i Albertslund møder ind til et skrivebord plastret til med billeder af sig selv, efter to dages besøg på Jyllands-kontoret. Så er man ikke i tvivl om, at man har været savnet.

Og det siger lidt om vores nye Albertslund-elev Patricia's humor, da hun ramte sin 3 måneders ansættelse som elev i edgemo og fejrede det ved at ønske edgemo tillykke (med hende selv) med en lagkage.


Samarbejde med Aarhus Business College

Den gode karma på arbejde giver mod til mere. Det viste sig blandt andet, da en anden af vores elever, Helle Andersen, for nylig stod alene på scenen foran 50 unge på Aarhus Business College. Her fortalte hun om edgemo, om hendes vej til elevjobbet og om dagligdagen som elev.

Efterfølgende var der en af de unge, der syntes, at det var så spændende (og at Helle gjorde det så godt), at han har søgt og fået ja til at komme en uge i praktik hos Inside Sales.

Jobdating på jobmesse

Der er ingen tvivl om, at vores elevprogram er en succes. Vi har i skrivende stund én færdiguddannet elev, tre andetårs-elever og to førsteårs-elever i edgemo. Mennesker med vidt forskellig baggrund, som alle nu er blevet en del af vores spændende it-branche.

For at sikre en fortsat god tilstrømning af elever, tog Inside Sales Manager, Tina Rasmussen, Operations Manager, Inside Sales Specialist og tidligere elev, Heidi Damsgaard samt Helle Andersen på jobmesse på Aarhus Business College den 6. marts. Det resulterede i mange spændende samtaler med flere unge mennesker.

Kender du nogen, som kunne tænke sig at prøve kræfter med elevjobbet i edgemo, så se vores ledige stillinger lige her!

 

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.