Skrevet af

Annette Lading, VP, Managed Services

Mange systemadministratorer står ofte med ringe muligheder på hånden, når de oplever kritiske nedbrud på it-infrastrukturen – og et nummer i køen til support. I dén situation er tid penge, og adgangen til rette ressourcer lige så kritisk som situationen i sig selv. Derfor tilbyder vi vores kunder det unikke Microsoft Kritisk Beredskab. En garanti for adgang til hjælp, når det brænder på!

En MFA, der ikke virker? Et nedbrud på jeres AD? Eller en Microsoft patch, som ukritisk påfører jeres system kritiske fejl? Årsagerne kan være mange, men fælles for dem er, at man som systemadministrator skal handle hurtigt og præcist, når driftsmæssige udfald af enhver art sætter ind. I edgemo har vi derfor udviklet en service, som oplever stor efterspørgsel: Kritisk Beredskab for Microsoft-infrastruktur. Et beredskab med stort ”B” og med en aktionstid, som kun få kan matche!

”Helt kort handler det om at få en garanti for adgang til rette kompetencer i en kritisk situation. En vigtig bistand til systemadministratoren. Ved kritiske systemnedbrud er det ofte vigtigt med adgang til ekspertbistand.”

Og Annette fortsætter: ”Når alt brænder på, skal man ikke trykke 1 eller 2 for at blive stillet videre, og ikke henvises til en kø. Vi har heller ingen chat-bots! Vi besvarer opkald 24-7 og svarer inden for sekunder – og vi garanterer de rette kompetencer på opgaven med det samme. Med andre ord: den rette hjælp til kritiske driftsproblemer på din Microsoft-teknologi-baserede infrastruktur”.

En vigtig brik i et samlet sikkerhedsberedskab

Det kritiske beredskab aktiveres ved helt klassiske situationer – for eksempel efter hardware-driftsnedbrud. Det er dog ikke nok, at hardwaren kører igen. For herefter er der ofte problemer med at få Microsoft-platformen op at køre igen. Selvom fejlen som sådan ikke ligger direkte i Microsoft-teknologierne, så er driften kritisk påvirket – og dermed kan vores beredskab aktiveres.

Beredskabsaftalen dækker følgende

  • Alle platforme, baseret på Microsoft-teknologier
  • On-premises, Public, Private eller Hybrid Cloud
  • Microsoft Azure: Vi afdækker, om fejlen er i det lokale miljø eller i skyen

En væsentlig faktor i udviklingen af beredskabet er, at mange virksomheder ikke kan tegne cyber security-forsikring, før de har en beredskabsplan. Et velfunderet sikkerhedsberedskab med fyldestgørende planer er alfa og omega for at sikre sin forretning og drift, og her kan vores Microsoft Kritisk Beredskab gå ind og være en vigtig komponent i virksomhedens samlede beredskab.

”Virksomheder skal have en beredskabsplan. Når skaden er sket, sikrer vores beredskabsservice adgang til de rette kompetencer. Forebyggelse af Cyber Security angreb er er vigtig. Her tilbyder vi bistand til gennemgang af din virksomheds it-sikkerhed”, slutter Annette.

Er it-miljøet sikkert nok?

Træk på vores erfaring og få klarhed over jeres sikkerhedsniveau – få en baseline at arbejde ud fra.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.