Skrevet af

Tina Rasmussen, Inside Sales Manager

Charlotte Klitgaard, Inside Sales Manager

2020 bliver desværre næppe året, hvor pc-producenterne får knækket leveringsproblemerne op imod jul. Lenovo er en af producenterne, der melder ærligt ud, så vi har en chance for at forberede os.

Lenovo's danske salgsdirektør, Jens Henrik Thomsen, udsendte den 17. september 2020 nedenstående mail til alle forhandlere og distributører om den forventede leveringssituation i 2. halvår af 2020. Derfor anbefaler vi i edgemo, at du bestiller i god tid.

Se lagerstatus i edgemo shoppen, og kontakt os gerne, hvis vi skal tage en status på leveringssituationen på jeres pc-modeller.

"Alle forhandlere og distributører i pc-branchen har oplevet en ekstraordinær stigning i efterspørgslen i EMEA efter notebooks, der er solgt til kunder inden for den offentlige sektor, uddannelse og virksomheder i løbet af de sidste 5 måneder.

  • Den realiserede efterspørgsel voksede med 56% i 2. kvartal i forhold til den markedsprognose, der blev udsendt i februar.
  • I 3. kvartal er den forventede vækst 54% sammenlignet med markedsprognosen i maj.
  • Markedsprognosen for 4. kvartal, der blev udsendt i maj, blev hævet med 31% i august.

Dette lægger et enormt pres på vores forsyningskæde, og vi arbejder meget hårdt på at mindske effekten ved at trække ekstra forsyninger på både CPU'er og andre komponenter.

Ikke desto mindre forventer vi at se forlængede leveringstider i 4. kvartal, hvorfor vi opfordrer dig til at afgive dine bestillinger med ønsket levering i 2020 så hurtigt som muligt i oktober / november. 

Vi håber på din forståelse."

edgemo orienterer og tager hånd om situationen, hvis der opstår leveringsproblemer:
Leveringstid på pc'er med Intel CPU (25. november 2019)
Øget leveringstid grundet Coronavirus-udbrud (20. februar 2020)

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.