Skrevet af

Charlotte Klitgaard, Inside Sales Manager

Skal årets sidste budgetkroner bruges på pc'er, og forventer du levering og fakturering inden nytår, bør du være opmærksom på, at der lige nu er ekstra lang leveringstid på pc'er med Intel CPU.

Udfordringen er gældende for alle producenter, distributører og forhandlere af pc'er med Intel CPU. På flere af Lenovo's pc'er er der eksempelvis helt op til 8 ugers leveringstid p.t.

Dette rammer især virksomheder, der har lagt sig fast på bestemte (specialbyggede) modeller. Er man derimod mere fleksibel overfor model, type og specifikationer, kan der ligge restlagre hos såvel distributører som hos edgemo selv, som kan udnyttes.

KONTAKT OS derfor og lad os tage en snak om mulighederne.

Lenovo melder klart ud

Blandt andre Lenovo har heldigvis meldt klart ud over for sine forhandlere, så vi kan tage vores forholdsregler og informere vores kunder:

"Gennem de seneste måneder har vi oplevet, at Intel har problemer med at levere processorer i overensstemmelse med markedets krav til pc-branchen. 

Desværre er det en tendens, vi forventer fortsætter til 2019. Vi opfordrer derfor vores kunder til at placere ordrer, der er nødvendige for leverancer i 2018 og i de første 3 måneder af 2019 i god tid, da vores leveringstider vil være længere end normalt.

I øjeblikket forventer vi leveringstider på 8 uger eller mere, og for nogle processorers vedkommende endnu længere tid. Så snart Intel vender tilbage til standardleverancer af processorer, informerer vi dig i overensstemmelse hermed."

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.