Kig rundt på kontoret. Hvad laver folk bag skærmene? En stor del af dem sidder sikkert i Word og Excel, måske med snablen nede i jeres CRM eller ERP-system. Med mindre man sidder med tunge grafiske applikationer*, er det efterhånden stort set ligegyldigt, hvilken computer man arbejder fra. PC'en er blevet en forbrugsvare.

I Saniståls tilfælde, var det virksomhedens egen Helpdesk, der stod for klargøringen af de 675 bærbare til kollegerne i Danmark, Baltikum, Tyskland og Polen. En ressourcekrævende opgave, de ikke ligefrem fandt forretningsmæssigt fornuftigt. Op- og nedpakning, ændring på hardware- og softwarekonfiguration, tilføjelse af ekstraudstyr osv.

Når vi tænker pc'er i edgemo, tænker vi logistik. Hvordan kan vi levere den rette computer, til den rette bruger på det rette tidspunkt? Endda med den krølle, at pc'en gerne skal være klar til brug, når den lander på bordet ude ved brugeren, uden at it-afdelingen skal have fingre i den først. Det er her PC2go kommer ind i billedet.

Forbrugsvarer kendetegnes ved, at vi ikke tænker meget over dem. Toiletpapir, kaffe, kuglepenne. Enhver har sin favoritkaffe, eller en type kuglepen, der ligger særligt godt i hånden. Men derudover er det ikke meget overvejelse, der går i købsbeslutningen. Man finder en favorit, baseret på pris, kvalitet og leverancesikkerhed.

Hvis ovenstående er sandt, kan det undre hvorfor indkøb af pc'er stadig behandles som en avanceret del af virksomheders indkøb. Hvis pc'en er en forbrugsvare, skal indkøbet af den være lige så let, som at købe sin favoritkaffe.

På edgemo summit den 29. oktober, fortæller Sanistål om deres erfaringer med PC2go

Jesper Christiansen, IT systemkonsulent i Sanistål, og Lars Andersen fra edgemo fortæller den fælles historie og hvordan det endte med Danmarks letteste bestilling og klargøring af ny hardware. Med fuld gennemskuelighed på prisen i hele maskinens levetid og levering fra dag-til-dag. Flemming Märtens, senior product manager i Lenovo, bidrager med info om de nye Thinkpad- og Thinkcentre-modeller.

*De tunge grafiske brugere, er faktisk også blevet mere mobile med Citrix HDX 3D Pro.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.