”Det behøver ikke at være så kompliceret” kunne sagtens være parolen for HP og edgemo’s partnerskab. Eller rettere makkerskab, for det er dét, det er. Det tog Peter Møller Kristensen, HP’s adm. direktør, og jeg os en god kaffesnak om for nylig. Betyder det noget for vores kunder? Bestemt!

En gang imellem skal vi tage os tiden til at få en god snak om vores samarbejde. Hvad gør vi godt, og hvad kan vi gøre bedre? Hvis vi går og klapper hinanden på ryggen hele tiden, så sker der ikke noget. En god relation tåler også, at vi er uenige, for uenighed skaber energi, dynamik og nye ting.

edgemo’s makkerskab med HP er af den slags, der beriger. Og ikke kun imellem os. Det smitter af på vores kunder og øvrige partnerskaber. Det inspirerer til nye måder at skabe den moderne arbejdsplads på.

Vil du have et indblik i, hvordan HP og edgemo spiller sammen? Så brug 3 minutter på at se denne video.

Vil du vide mere om HP og deres produkter? Så er der gode muligheder her på edgemo.com. Besøg fx edgemo shoppen, se webinaret om HP's 2020 produktnyheder eller læs min anmeldelse af HP Elite Dragonfly. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig og mine kolleger direkte - eller udfylde dialogboksen i bunden af siden.

Cases

”Valget af HP endte med at handle rigtig meget om tryghed i relationen. HP's maskiner var stærke på funktionalitet, men det var også tilliden til leverandøren, som jo er HP’s forlængede arm, der spiller ind." fortæller Jonas Højris, Senior Manager i BDO's IT Operations

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.