Skrevet af

Kenneth Knude Jensen, Konsulentdirektør

Jesper Nielsen, Solution Architect

Der er grund til at finde champagnen frem, for vores Solution Architect, Jesper Nielsen, har for 5. år i træk modtaget Microsoft's anerkendte fortjeneste "Most Valuable Professional” - og er stadig den eneste Microsoft MVP inden for Windows and Devices for IT i Danmark.

MVP-udnævnelsen er for Microsoft, hvad Ridderkorset er for det danske kongehus. En høj anerkendelse, et duelighedsmærke, en udmærkelse - ikke for "ved dyd, tro tjeneste og mandige bedrifter at have gjort sig frem for andre berømmelig", men - for den ekstraordinære indsats for at "fremme forståelsen og dele viden om Microsoft-teknologier via Communities, workshops, indlæg på konferencer, faglige indlæg og deltagelse i produktudvikling inden for kategorien Windows and Devices for IT og Modern Management".

Og som med Ridderne af Dannebrog er der heller ikke så mange Microsoft MVP'er. Faktisk er Jesper stadig den eneste Microsoft MVP inden for Windows and Devices for IT i Danmark!

  • Der er 2.849 Microsoft MVP’er i hele verden
  • Der er 139 Microsoft MVP’er i Skandinavien
  • Der er 31 Microsoft MVP’er i Danmark
    – men der er altså kun én Windows and Devices for IT MVP, og det er Jesper Nielsen

At Jesper brænder for Windows er tydeligt. Han har ikke bare har én MVP-titel men to. Han er nemlig også udnævnt Windows Insider MVP, og i fritiden driver han brugergruppen Windows Management User Group Denmark.

Jesper har arbejdet med Windows lige så længe han kan huske, og han arbejder med næsten alt fra tastatur til skyen. Og så brænder for at fortælle om den gode brugeroplevelse: hvordan vi får både sikre og robuste arbejdspladser uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Det har givet Jesper et både bredt og dybt kendskab til Windows, men også til alle komponenterne, der indgår i en moderne arbejdsplads.

Han jonglerer gerne med både Active Directory, Microsoft Endpoint Manager og Enterprise Mobility samt Security-produkter, dog altid med udgangspunkt i Windows-arbejdspladsen og den gode brugeroplevelse. Og han er gavmild med at dele sit syn, erfaringer og meninger om rigtig mange ting i Microsoft's økosystem. I edgemo er han en af the go-to-guys - en af dem, man lige konsulterer, hvis en problematik skal vendes.

”At være Microsoft MVP er ikke et job – det er en passion”

Microsoft MVP Award uddeles hvert år den 1. juli. Den anerkender individer, som gør en ekstraordinær indsats for at fremme forståelsen og dele viden om Microsoft teknologier via communities verden over. Microsoft MVP er en eksklusiv gruppe af eksperter, som aktivt deler deres høje ekspertise og erfaringer med brugere og Microsoft's produktgrupper. MVP'er deler en passion for teknologi, en vilje til at hjælpe andre, og en forpligtelse til fællesskabet. Det er de kvaliteter, der gør MVP'ere til ekstraordinære ildsjæle.

Vi er stolte af, at Jesper - udover at være Microsoft MVP'er - også er en af edgemo-folket!

Følg Jesper på Twitter

Se Jesper's Microsoft MVP-profil

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.