• Cloud & Data Platform
  • Digital Workplace
  • Microsoft
  • Nyhed

For mange er det ikke længere en nyhed – men for endnu flere er der tale om en forandring, man ikke er klar til at gå i møde: Den 1. april stiger prisen på alle Microsoft-licenser med 11%.

Ikke helt uventet i en tid med inflation og energikrise, men på godt jysk stadig træls. Heldigvis kan du undgå det helt store slag. Tænk hurtigt og smart og ring til en licensspecialist.

Sidste år så vi Microsoft give CSP-licenserne et trin op på prisstigen, og nu sker det altså igen – denne gang på alle licenser. Men fordi mange virksomheder fornyer licenser i februar, er der også mulighed for helt eller delvist at komme de varslede prisstigninger i møde. Vi blandt branchens absolut højest certificerede på Microsoft, og vores konsulenter er fra øverste hylde. Naturligvis har vi også licensspecialister klar til at hjælpe!

”Med april som bagkant kan vi stadig nå at skabe et stærkt udgangspunkt, så man i bedste fald ikke mærker stigningen. Fx ved at sammensætte nye licenspakker. Og hvis I først fornyer licenser efter 1. april, er det muligt at optage helt nye licenser nu og her, for senere at afvikle jeres eksisterende”.

 

Jimmy Wolfhagen, Cloud License Specialist

Prisstigninger er oppe i tiden

Mange vil måske mene, at Microsofts indtjeningsgrundlag er rigeligt stærkt, og at en stigning virker unødvendig, men ifølge Jimmy Wolfhagen spiller flere faktorer ind: ”Der er en åbenlys alignment i forhold til dollarkursen, men den helt grundlæggende forklaring skal naturligvis ses i forhold til den aktuelle inflation og international usikkerhed”, siger han og fortsætter: ”Det startede med energipriserne, og nu er det desværre endnu engang it-licensernes tur”.

 

Den bedste support på markedet

I edgemo kan vi med vores nye Partner Solution designations tilbyde Microsoft Premier Support gratis! En eksklusiv support for kunder, som har brug for den komplette end-to-end-support på tværs af den fulde Microsoft-platform. Tag fat i Jimmy eller Nikolaj for at høre nærmere.

 

Har du talt med din licensrådgiver for nylig?

Lad os se på jeres samlede licenser nu og her og skabe et overblik.

  • Hvilke skal fornyes, tilkøbes eller opsiges, så I undgår stigningerne fra april?
  • Er brugerne ikke 100% ens i jeres organisation? Få de rette licenser tildelt efter brugernes behov – der er penge at spare!
  • Savner I CSP-portalen og mulighed for selv at købe nye online-services? Savner I overblik over jeres Azure-forbrug? Vi giver jer en ny 2-i-1-løsning!

 

Vores licensspecialister, Jimmy Wolfhagen og Nikolaj Jensen sidder klar til at hjælpe.

Relaterede Stories

Lad os kontakte dig