Med verden som arbejdsplads! I Danoffice IT har udsynet siden den spæde start været globalt. I over to årtier har vi opbygget en unik platform for at handle internationalt. Helt ud i verdens fjerneste kroge og til mere end 180 lande. Og de, som gør det muligt, er vores stab af højt specialiserede medarbejdere. Morten Pihl er én af Danoffice IT's egne all stars med global rækkevidde i sit arbejde, som har opbygget en helt særlig erfaring. En erfaring, som Dell Technologies nu anerkender ved at tildele ham deres livslange pris, Channel All Star.

Morten er godt nok dén, der er tildelt hæderen, men ifølge ham selv, er han en del af et helt hold af stjerner. Det betyder dog ikke, at han ikke sætter stor pris på anerkendelsen – for der ligger årelangt hårdt arbejde bag: ”Jeg går faktisk ikke så meget op i den slags normalt. Men det er klart, at når det vedrører noget meget centralt i mit arbejde, så er jeg stolt og meget taknemmelig for at blive indlemmet i den globale, eksklusive klub af Channel All Stars”, fortæller Morten.

”I dén forbindelse vil jeg gerne fremhæve kolleger og samarbejdspartnere, som både er meget tæt på mig og meget langt væk. Én af min største, globale kunder er verdens førende aid and relief-fødevareprogram med hovedsæde i Rom. Og i netop Rom har Dell Technologies et stærkt team siddende, som jeg arbejder tæt sammen med. I Danoffice IT vandt vi en stor global kontrakt blandt andet sammen med Dell Technologies Italy, hvor der sidder tre stjerner, jeg arbejder tæt sammen med: Giancarlo Milozzi, Anna Cominetti og Gianluca Serrao”.

Danoffice IT’s samarbejdsmodel med Dell Technologies går på tværs af mange landegrænser, og det er bestemt en udfordring, erkender Morten. ”Jeg arbejder hver dag på at pleje relationerne. Det er en konstant. Og der er opstået en treenighed mellem Dell, os selv og vores kunde, så derfor er jeg uden tvivl også nødt til at fremhæve min tætte samarbejdspartner og med-stjerne i Dell Technologies, Trine Brinks Jedig Busk. Hun er Global Partner Manager og en absolut superstjerne”.

Relationsskaber med menneskeforståelse

Dell Technologies, som har indstillet Morten til award'en, sætter gerne ord på hvorfor, fortæller netop Trine: ”Morten har leveret en fantastisk indsats i partnerskabet med os. Han har været med til at løfte vores share of wallet på denne meget store kunde samt givet os muligheden for at vinde nye store projekter sammen. Heriblandt i Yemen. Morten er en dygtig relationsskaber og har udvist stor grad af forståelse både for vores løsninger og for de mennesker, der skal muliggøre at levere løsningerne. Morten er proaktiv i samarbejdet og en rigtig Dell Technologies promotor”, lyder det.

Morten selv supplerer: ”Markedsvilkårene er ikke nemme, men vi er gode, og vi skaber resultater. Fra begge sider vil alle gerne denne kontrakt. For os er det vigtigt, at kontrakten er frugtbar og værdifuld for alle parter og i særdeleshed for kunden. Vi har endda sikret, at kontrakten har hjemme hos Dell Technologies i Rom. Jeg gør meget ud af, at vi forstår Dell Technologies og deres produkter, og igennem relationsarbejdet kan vi skabe de bedste processer, som er gunstige for kunden”.

Svendborg. Rom. Yemen.

Morten's arbejde rækker langt ud over vores kontor i Svendborg, han har som sin base. Han har været en del af Danoffice IT siden 2015 og i sin nuværende rolle siden 2020. Dermed har han etableret et dybtgående samarbejde med nogle af verdens største nødhjælpsorganisationer – og helt konkret med det største fødevareprogram globalt, som hjælper med at sikre millioner af mennesker mad og drikke i verdens brændpunkter.

Og her spiller teknologi en kritisk rolle. ”I flere af de områder, hvor jeg i samarbejde med Dell Technologies har store kontrakter, er der borgerkrig og mange lever under sultegrænsen. It-udstyret er kritisk, da det skal sikre, at så mange som muligt får deres rationer – og ikke mindst skal systemerne sikre, at nødhjælpen ikke lander i de forkerte hænder og dermed på det illegale marked”, fortæller han.

Og netop her kommer Morten ind på et ganske centralt element i samarbejdet med Dell Technologies. ”CSR-arbejdet ligger Dell Technologies meget nært, og her er der et stærkt overlap mellem vores og deres syn på verden. Med deres tilstedeværelse i verden er de med til at gøre en forskel, så det uden tvivl en partner, som jeg er stolt over at modtage en award som denne fra”, slutter Morten Pihl.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.