• Digital Workplace
  • Microsoft
  • Nyhed

I Danoffice IT går vi ekstra langt for at sikre vores Microsoft-kunder. Vi tilbyder nemlig gratis Microsoft Premier Support på dét, vi leverer. Investeringen i denne support tager vi os altså af, så du som kunde står så sikkert som overhovedet muligt. For hvis det brænder på, så er kun det bedste godt nok!

I Danoffice IT møder vi mange, som ikke får budget af ledelsen til at sikre driften optimalt – og når det så går galt, mærkes konsekvenserne. Derefter ser ledelsen typisk lidt anderledes på tingene med hensyn til at dedikere ressourcer til at sikre driften. Og så er det blandt andet hér, at Microsoft Premier Support udgør en faktor. Supporten sikrer nemlig en direkte forbindelse mellem Danoffice IT's kunder og Microsoft. 24/7!

Du kan læse mere om indholdet og konsekvensen af Microsoft Premier Support herunder, men for overblikkets skyld opsummerer vi her de væsentligste gratis fordele for Danoffice IT-kunder:

  • 24/7-adgang til Microsoft Premier Support
  • Dækker Office 365, Dynamics 365 og Azure
  • Du kan selv oprette support tickets hos Microsoft (normalt forbeholdt leverandører)
  • En dedikeret Microsoft-ansat til at håndtere sagen direkte mellem dig og Microsoft
  • Forbedret SLA: 1 time for kritisk beredskab (normalt 4 timer) og 2 timer i andre sager (normalt 6 timer)

Nye standarder

Ifølge Jimmy Wolfhagen, Cloud License Specialist i Danoffice IT er der tale om et ekstra niveau op: ”I dette tilfælde taler vi om en 24/7-adgang til Microsoft Premier support, hvilket er betragteligt mere end standarden”, siger han og fortsætter: ”Det er også ret ekstraordinært, at der er en dedikeret Microsoft Partner Manager, som er ansat i Microsoft og håndterer sagerne direkte mellem kunden og Microsoft”.

Det handler også om muligheden for at agere proaktivt på en support-sag. Her kan kunden nemlig gå udenom sin leverandør og oprette support tickets direkte hos Microsoft. I alle andre henseender end Premier Support er det kun forhandlere, der kan gøre dét. ”En helt central værdi for kunden er også, at vi med Premier Support opererer med en væsentlig forbedring på SLA’en (Service Level Agreement). Vi snakker én time for kritisk beredskab og to timer for alle andre sager. Ved standard support hedder det henholdsvis fire og seks timer. Og når katastrofen rammer, så er tid i allerhøjeste grad penge, så det er en vigtig forbedring”, fortæller Jimmy Wolfhagen.

Forsikring for et kritisk beredskab

I Danoffice IT har vi ad mange omgange været førstehåndsvidner til, når virksomheder er ofre for cyberangreb – uden at have det fornødne, kritiske beredskab på plads. Herunder adgang til god support. Spørger du Jimmy Wolfhagen, skal vi derfor se Microsoft Premier Support som en slags forsikring: ”Microsoft har det på hylden som et bidrag til det kritisk beredskab – og vi giver det videre til vores kunder”.

”Det handler i sidste ende om at sikre data bedst muligt. Når man eksempelvis rykker i skyen, så er det ofte kritisk infrastruktur, der er tale om. Så her skal man sikre, at man er oppe at køre igen hurtigst muligt, hvis uheldet er ude. Og med denne support kan man være lidt mere tryg. Premier support dækker Office 365, Dynamics 365 og Azure”.

Adgangen til absolut top level support er essentielt for at sikre en optimal drift af en virksomhed. Men i sagens natur ønsker man at have så lidt med sin support at gøre – for så kører tingene jo! ”Det er en usynlig tryghed, som man helst ikke skal have brug for. Men den skal være der i baggrunden. Uanset, hvordan man er beredt, så vil denne service kunne gøre en forskel”, slutter Jimmy Wolfhagen.

 

Certificeret Tryghed

Microsoft introducerede i 2022 et nyt partnerprogram, som gør det lettere for dig at se, hvad vi som leverandør kan levere. Programmet omfatter de nye Solutions Partner Designations, og i Danoffice IT kan vi stolt fremvise fire styk – hvoraf vores designation på Security naturligvis går på tværs og er helt central.

Relaterede stories

Lad os kontakte dig