Uanset om det er kablet eller trådløst, er vi afhængige af fysiske enheder, som access points og switche. Det er der umiddelbart ikke meget service over. Men hvad sker der, når vi dykker lidt længere ned i virksomhedens netværk? Hvordan administrerer vi det? Hvordan overvåger vi trafikken? Hvilke forholdsregler tager vi, for at sikre optimalt signal for alle brugere?

Her spiller software en afgørende rolle. Og så bliver servicekonceptet pludselig mere håndgribeligt.

Cisco Meraki er et af de hotteste navne inden for trådløs netværksteknologi. Rent teknisk laver de gode og stabile access points, men det er på softwaresiden, de for alvor skiller sig ud. Med et fokus på at gøre netværksadministration og –overvågning let og tilgængeligt, er Meraki rykket ind i virksomheder verden over.

Merakis netværksadministration foregår i skyen. Som administrator har du altid adgang til den seneste opgave af administrationsværktøjet, ligesom opdatering af firmware på access points sker med et tryk på en knap i betjeningspanelet.

Interfacet er nemt og intuitivt. Du registrerer dine enheder i webinterfacet med det 12-cifrede serienummer på bagsiden, og straks har du adgang til administrationen. Access pointet (AP'et) kan indsættes på et kort i admin-modulet. Hvis du råder over tegninger af bygningerne, kan du helt nøjagtigt placere AP'et på kortet. En stor hjælp, hvis du en dag har brug for at håndtere enheden fysisk.

De løbende abonnementsomkostninger til Merakis software opvejes nemt af administrations-letheden. Især store og komplicerede netværk kan spares for mandetimer gennem central administration.

Prøv selv Merakis administrationsmodul gratis og kontakt din Business Relationship Manager, hvis du vil vide mere om, hvad Meraki kan gøre for dit netværk.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.