Skrevet af

Jeppe Marquard Sejer, Product Manager

Vi har i edgemo services udviklet en ny, simpel og billig overvågning af Citrix-miljøer. Ydelsen er en del af vores overvågningsservice, NOC2go.

Høj kvalitet, simpelt og gratis. Det lyder fantastisk, og det er vores nye Citrix-overvågning faktisk også. Infrastructure Specialist Rasmus Skovsen løfter sløret for vores nye NOC2go-udvidelse: ”NOC2go er kendt for at være høj kvalitet og samtidigt simpelt og billigt i drift. Det var vigtigt for os, at vores overvågning af Citrix-miljøer fulgte samme standard. Siden vi begyndte at kigge på løsninger til Citrix-overvågning, har vi været på jagt efter den helt rigtige løsning, men vi fandt aldrig præcist det, vi ledte efter, og så måtte vi jo bygge det rigtige værktøj selv.”

”Vores nye løsning lader os holde øje med vores services-kunders Citrix infrastruktur – alle licenser, licensforbrug og licensfordeling – det vil sige alle Windows services, der skal til for at køre Citrix. Hvis noget stopper uventet, kan vi ikke bare se, hvor det er galt, men også præcist hvad der er galt. Det giver vores kunder et  meget bedre overblik og giver dem mulighed for at reagere i god tid, hvis de for eksempel er ved at løbe tør for visse licenser.”

Avanceret gjort simpelt

Dyrt og administrativt tungt. Sådan var vores vurdering af løsningerne til overvågning af Citrix, da vi så på, hvad vi kunne købe på det eksisterende marked. Vi savnede de lette og billige løsninger. Så det lavede vi.

Man kan naturligvis vælge sin egen separate dedikerede Citrix-overvågning - det helt specielle ved udvidelsen til NOC2go er dog, at hvis man allerede har NOC2go, så er vores Citrix-overvågning gratis at få med oveni. Samtidigt er det enormt nemt for vores egne konsulenter at bruge. Selvom vi overvåger det avancerede, er det vigtigt, at vores eksperter kan gøre det simpelt. Så er det nemlig, at vi kan gøre det billigt og i det her tilfælde gratis.

Fakta om NOC2go

NOC2go er it-overvågning leveret som en service. Det kræver ressourcer og erfaringer at sikre en velfungerende it-overvågning. En opgave, du kan abonnere på med NOC2go. Siden 2015 har vi overvåget tusinde servere, storages, netværk og applikationer, og NOC2go er en af vores mest populære services. Servicen er lige nyttig for store som små organisationer, og du kan prøve den gratis. Læs mere om NOC2go

Vi udvikler med kunderne

”Vi udvikler hele tiden vores funktionalitet i tæt samarbejde med vores kunder. Det er vigtigt, så vi sørger for at udvikle løsninger, der passer til lige netop deres behov. Når kunderne bringer deres ønsker til bordet, så lægger vi vores ekspertise oveni og viser, at man kan godt lave de bedste løsninger og stadig holde det simpelt og billigt,” fortæller Rasmus Skovsen og tilføjer, ”de rigtige løsninger med edgemo betyder store fordele for kunderne i deres responstid på udfordringer og i at planlægge deres licensindkøb.”

Læs også: Historien om Kolding Kommune's erfaringer med NOC2go

Mød designeren

Rasmus Skovsen blev ansat som Infrastructure Specialist i 2015. Han har været specialist i overvågning siden 2008 og fuldtids it-nørd siden 1996. Fun fact: Når Skovsen ikke bygger ny overvågning, er han vores mesterbager til stor glæde for alle i kagepauserne.

Mød designeren

Jesper Graff blev ansat som Infrastructure Specialist i 2013, men har været specialist i Citrix siden 1998. Fun fact: Awesome Elvis impersonator og højere end Skovsen.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.