Har du en eksisterende Citrix NetScaler i din infrastruktur? Eller ønsker du at skifte fra et alternativt produkt? Så kan du helt sikkert nikke genkendende til en række udfordringer.

Sikring af høj tilgængelighed med redundans. 
Løbende vedligehold og opdatering for sikring af platform. Tilbud af ny funktionalitet til understøttelse af ønsker og krav fra forretningen

edgemo NS2go – NetScaler to go – er en redundant, enterprise application delivery controller-løsning*), baseret på Citrix NetScaler, der er overvåget og vedligeholdt af edgemo.

Via et overskueligt og brugervenligt webinterface, kan du se status på din service. Vedligeholdelse, patchning, konfigurationsbackup og overvågning varetager edgemo for dig. Du får med andre ord glæde af et redundant NetScaler setup (aktiv/passiv) samt sikret løbende opdatering af platformen – herunder prioriteret indsats ved særligt kritiske opdateringer.

*) Load Balancer, Content Switch, AppFirewall og Citrix gateway

Med en NetScaler leveret som en service, er der ingen initial investering og ingen vedligeholdelse af kompetencer. En økonomisk sammenligning mellem en ’ejet’ løsning og en ’lejet’ løsning med alle tillægsydelserne, viser at business casen er rigtig god.

Vink farvel til tunge licensinvesteringer

NS2go er en edgemo service, en ydelse baseret på en fast lav månedlig ydelse med kort opsigelsefrist. Du kan derfor undlade at investere i licenser - og undgå at blive låst i forhold til at kunne op- eller nedgradere licenstype efter aktuelt behov. NS2go tilbyder skalérbarhed på licensen fra måned til måned, hvis dit behov skulle ændre sig.

Specialistkompetence

edgemo sikrer med specialistkompetence, at din NetScaler bliver løbende vedligeholdt og opdateret. Opstår der behov for ændring i funktionaliteten, udføres dette udelukkende af NetScaler-specialister.

Overvågning og alarmering

Med NS2go overvåges NetScaler-miljøet døgnet rundt, og der sendes alarm på e-mail eller SMS ved kritiske hændelser via edgemo's overvågningsløsning NOC2go.

Læs mere om NS2go

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.