• Logistik
  • Danoffice IT
  • Nyhed

Vi får nyt Warehouse Solutions Center! Som et led i den løbende effektivisering af vores globale logistik og forretning, samler vi nu tre af vores danske lagre i ét nyt og moderne warehouse, som dermed bliver et kraftcenter i vores globale supply-chain-løsninger. Samlet set går vi fra fem til tre lagre og skaber dermed helt nye muligheder for at øge produktiviteten og skabe ny værdi for vores kunder verden over.

I mere end to årtier har vi specialiseret os i at handle globalt. Vi er derfor nu ikke kun specialister i it – hen over årene har vi opbygget en dybtgående indsigt i international handel og en unik logistik- og services-platform. Og hér kommer det nye Warehouse Solutions Center til at spille en central rolle, fortæller COO i Danoffice IT, Jacob Steen Rasmussen.

”I forbindelse med vores opkøbsrejse, så har vi løbende overtaget flere warehouses. Nogle af disse samler vi nu for at gøre forretningen mere simpel og mindre sårbar i forhold til efterspørgsel på kompetencer på de forskellige sites”, fortæller han og fortsætter: ”Så det handler om at konsolidere og samle vores stærke kompetencer, koncentrere dem og udnytte dem bedre. Og vi taler også om markant mere moderne faciliteter, hvilket er et centralt element i fortsat at kunne tilbyde en attraktiv arbejdsplads for vores warehouse- og config-medarbejdere i fremtiden”.

En global logistik- og supply chain-virksomhed

At det hele ikke handler om it, slår Jacob også fast: ”Vi er først og fremmest et it-firma. Men det ligger også dybt forankret i vores DNA, at vi er en global logistik- og supply-chain-virksomhed. Og i dag er vi også en services-virksomhed - i høj grad endda, eftersom vi leverer fuldt klargjorte enheder til hele verden. Samlet set er disse elementer kernen i vores globale forretning”, fortæller han og uddyber, at dette i mange år har været vores markante differentiator. ”Det er klart, at med de muligheder, vores nye Warehouse Solutions Center giver os, så understøtter det næste niveau i dén udvikling. Og her vil vores services spille en helt central rolle”.

Nye services – nye muligheder

At være en supply-chain-virksomhed handler om at understøtte kundernes forretning: ”Med vores nye rammer, ser vi ind i, hvordan vi kan understøtte vores kunder på et helt nyt niveau. Det gør vi med nye og flere services. På dén måde får kunden brug for færre samarbejdspartnere, da de kan få det hele mere enkelt og sikkert via én partner, nemlig os”, fortæller Jacob.

Og netop udviklingen af nye services er i tråd med den aktuelle udvikling i kompagniet, Danoffice IT, som efter købet af edgemo har samlet én af dansk it’s stærkeste platforme for it-services. Dét skaber fundamentet for nye gevinster: ”De services, vi udvikler, de kræver plads – ikke mindst til vores nye, moderne config-center. Dét bliver nu effektivt indfriet med over 4.000 kvadratmeter højlager. Det sikrer, at vores kunders varer fortsat kommer sikkert og lynhurtigt afsted – med nye tilgængelige services og strategiske muligheder med vores bufferlager”, siger Jacob og fortsætter: ”Det gælder uanset, om det er til en mindre global NGO eller en stor Corporate-kunde. Tingene kommer ud, direkte klar til brug med de services, vi har lagt på dem”. 

Bedre sammenhæng lokalt og globalt

Når vi optimerer kapaciteten lokalt, så spiller det også en rolle globalt, fortæller Jacob. ”Vores nye faciliteter skal jo spille sammen med dem, vi senest har udviklet i for eksempel Singapore. Mange it-produkter bliver produceret i Asien, så når vi laver et set-up som Singapore, så optimerer vi på mange parametre, hvoraf bæredygtighed også er centralt. Der er stærke bæredygtighedsaspekter i denne strategi og dermed en stærk sammenhæng til vores CSR-arbejde i koncernen”, slutter Jacob Steen Rasmussen, COO, Danoffice IT.

Vores nye warehouse er beliggende tæt på kontoret i Svendborg.

Læs flere stories