Skrevet af

Søren Lassen, Managing Infrastructure Specialist

Opdateringer – en håbløs kamp? Mængden af hardware og software, der skal opdateres, er eksploderet til det umulige. Og der er næsten lige så mange forskellige metoder til at håndtere dem.

Truslen er til at tage at føle på. Du bliver sikkerhedsmæssigt sårbar, hvis ikke du opdaterer. Men hvor ligger barren? Er 60% compliance godt nok? Og har du selv evnen til at vurdere, hvad der er vigtigst: firewallen, applikationen, operativsystemet eller ...? Hvornår er auditørerne tilfredse?

Det går ikke væk. Så hvad gør du?

Derfor!

I edgemo har vi holdninger til det, vi arbejder med, nemlig din hverdag. Derfor giver forskellige edgemo people hen over efteråret 2016 bolden op til en række emner, vi synes trænger til at blive debatteret. Hver måned starter vi debatten i ComputerWorld og fortsætter festen på vores LinkedIn. Alle emner er taget direkte fra din egen hverdag, opsnappet af edgemo's debat-radar.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.