Skrevet af

Mette Hylander, Marketing Manager & Pressekontakt

IT gennemgår en transformation fra anonym teknisk afdeling til forretningsorienteret serviceorgan. Samtidig er brugerne blevet så vant til, at IT umuligt kan være så svært. Så hvordan får vi formidlet, at IT-afdelingen nu er dem, der hjælper og passer på folk - i stedet for dem, der holder dem i ørerne?

Vi gamle IT-eksperter kan nok også godt li' at give folk et indtryk af, at det vi laver er virkelig svært. Men det gider ingen høre på. Hvordan markedsfører du IT-afdelingen og jeres arbejde?

Derfor!

I edgemo har vi holdninger til det, vi arbejder med, nemlig din hverdag. Derfor giver forskellige edgemo people hen over efteråret bolden op til en række emner, vi synes trænger til at blive debatteret. Hver måned starter vi debatten i ComputerWorld og fortsætter festen på vores LinkedIn. Alle emner er taget direkte fra din egen hverdag, opsnappet af edgemo's debat-radar.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.