"Når man har Microsoft System Center licenserne, kan man lige så godt få noget ud af dem". Men selvom licensen er på plads, kan der være lang vej til en velfungerende SCOM-løsning.

SCOMs store fordel er den dybe overvågning af systemer og servere, men det er samtidig også et problem. Operations Manageren har en tendes til at skabe støj i form af alarmeringer, man dybest ikke har brug for, eller overblik over de rigtige systemer, men de forkerte parametre. Der skal en hel del løbende kæleri og vedligehold til at sikre en velfungerende Operations Manager. Vi vil gerne gøre det lettere.

Flere af edgemo's dygtige Infrastructure Specialists har brugt de seneste måneder på at udvikle et servicebaseret SCOM-miljø, med et overskueligt og brugervenligt webinterface som udgangspunkt. Hvor det normalt tager minimum fem dages implementering, en dag om måneden til vedligehold, at holde SCOM kørende, kan edgemo NOC2go [Network Operations Center] gøres køreklar på under to timer.

NOC2go installeres som agent på virksomhedens servere, hvorefter edgemo's serviceplatform indhenter oplysningerne. Herfra præsenteres de i tilpassede dashboards, så it-afdelingen altid har let adgang til de vigtige oplysninger. Webinterfacet opdateres løbende med realtidsoplysninger, og kan med fordel bruges til at vise driftstatus på en storskærm.

edgemo services 

NOC2go er edgemo's første deciderede Cloud-løsning. Fremover bliver edgemo Services fællesbetegnelsen for vores remote service koncepter, og der er spændende ting på tegnebrættet, som gør it-infrastruktur let at arbejde med.

edgemo services nyhedsbrev

Selv hvis du ikke anvender en af edgemo's services, er du velkommen til at holde dig orienteret ved at abonnere på edgemo services nyhedsbrev. For at skrive dig op, skal du bare sende en mail til services@edgemo.com med navn og firma. 

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.