Ved årsskiftet står Danmark med en ny, stærk spiller på det danske it-marked, når Danoffice IT, edgemo og NPvision officielt bliver til én samlet aktør. For Danoffice IT og edgemo gælder det, at vi begge bringer en solid it-services-forretning til bordet. Og arbejdet med at konsolidere disse er i fuld gang. Vi har stævnet manden i front for det hele, Jørgen Holm, til en status på arbejdet med at lægge de to forretninger sammen – og hvad vi kan forvente i fremtiden.

Når man spørger Jørgen Holm, hvad man ude i det danske it-landskab skal forvente af den ny service-organisation, slår han fast: ”Det bliver uhyre stærkt! Det eksisterende edgemo services forbliver helt intakt – det samlede servicekatalog bliver summen af edgemo services og Danoffice IT’s service-tilbud. Og endnu mere vigtigt: Vi kommer ikke til at ændre på måden, vi arbejder på. På vores værdier: Vi siger JA til det, vi kan – og nej tak til det, vi ikke kan. Det er vores fortsatte tilgang til markedet”, siger Jørgen holm

”Fra et edgemo’sk synspunkt ser jeg rigtig meget frem til at kunne vise vores nye servicekatalog frem. Fra Danoffice IT har vi blandt andet fået nogle service-varianter, vi ikke før har haft i edgemo. Med dem får vi nu mulighed for at levere flere services til vores kunder. Vi får udvidet vores tilbud på en række stærke felter, og vi er meget langt med arbejdet med det samlede servicetilbud. Danoffice IT kommer med services på slutbrugerniveau, fx End User- og EndPoint-support og også på shared backup-miljø og hosting, blot for at nævne nogle”. 

I arbejdstøjet (næsten) fra start

Skruer vi tiden lidt tilbage og tager et kig på processen, skal vi tilbage til sensommeren 2021 – kun kort tid efter nyheden om vores fusion blev offentlig kendt. Just efter, konkurrencemyndighederne havde vendt tommelfingeren opad til Danoffice IT’s køb af edgemo, kunne Jørgen Holm & Co. trække i arbejdstøjet. Hvordan skulle edgemo services og Danoffice IT’s service-forretning se ud?

”Vi begyndte dialogen med Danoffice IT’s serviceafdeling tilbage i juli. I august blev vi konkrete på at afklare vores organisation - og fik i øvrigt lært hinanden lidt at kende til en fælles fest i Svendborg (se billede). I september stod det klart, at jeg fik den store ære af at stå i spidsen for at fusionere vores to servicebutikker og -leverancer”, siger Jørgen. ”Med to etablerede organisationer og forskellige servicetilbud er det selvsagt ikke noget, man kommer sovende til, men det har været en god proces, og jeg ser et enormt stort potentiale med vores nye, fælles platform”.

Mennesker og organisation er vigtigst

”Allerede den 1. november blev vores nye organisation meldt ud”, fortæller Jørgen Holm. Og arbejdet derhen har været præget af skarpt fokus - også på den gode proces. ”Helt i starten gik jeg i tænkeboks og spurgte mig selv, hvad gør jeg lige? Konklusionen var, at det jo i bund og grund er et projekt. Et stort et. Så jeg nedbrød det i fem områder – fem workstreams.

  1. Mennesker og organisation - det allervigtigste af dem alle
  2. Servicekataloger – altså vores samlede servicetilbud
  3. Service Delivery Management – hvordan sikrer vi, at kunderne får den/de aftalte kvalitet og leverancer?
  4. Vores ITSM-systemer, som omfatter overvågning, remote access, patch management og meget andet som fx sagshåndtering og kontraktstyring – og ikke mindst også teknisk og proces-dokumentation.
  5. Kundedialog, som der har været masser af - sideløbende med arbejdet med de interne opgaver"

Styr på processerne – til gavn for alle

At håndtere it-services på vegne af en kunde – og måske også drifte den til fulde – er en utrolig kompleks sag. Og derfor lægger Jørgen meget vægt på, hvad kunderne kan forvente: ”Den nye organisation er skruet sammen, så vi kan stå på mål for at levere den gode kundeoplevelse”, konstaterer han. ”Det er fx stadig muligt – som i "det gamle edgemo Services" – at kunderne har direkte adgang til vores konsulenter. Det er yderst vigtigt, at kunden får fat i den rette konsulent første gang. Vi bruger fortsat ikke screening eller mellemled – vi er nemlig helt sikre på, at vores kunder godt kan kende forskel på, om det er en Windows 11-maskine eller et Citrix-miljø, de skal have hjælp til”, fortæller Jørgen Holm.

”Vi gør en dyd ud af at holde styr på vores processer. Det er BÅDE til gavn for vores kunder og vores ansatte – og det gør det faktisk også attraktivt at træde ind i vores organisation som nyansat (se vores ledige stillinger), for der er overblik”, slutter Head of Services, Jørgen Holm, som dermed kridter banen op for et nyt kapitel i vores historie – en historie som startede tilbage i 2014 med vores første service, PC2go, og allerede året efter var forretningen edgemo services en realitet.

At Your Service!

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.