Skrevet af

Niels Holm, Business Manager

Wuuuuhuuu! Allerede i maj lykkedes det at forny vores Citrix Platinum 2020 Partnerstatus. Dét skal fejres! Og vi vil gerne invitere dig til at være med.

Der er overskud på karmakontoen i edgemo lige nu, og måske skyldes det dig og dine kolleger. Allerede i maj (2019) lykkedes det os nemlig at forny vores Citrix Platinum Partnerstatus for 2020 - den højeste Citrix-certificering, man kan opnå. Og det er altså ikke sådan bare lige.

Er du en af de mange, der trofast booker vores 11 dygtige Citrix-konsulenter og investerer i Citrix-licenser gennem edgemo, så vil vi gerne sige dig TAK. Og ikke bare det - for er det ikke lidt kedeligt, hvis vi bare sidder og guffer kage, mens du ingenting får?

Sig "Platinum" til din Citrix-konsulent og få en gave

Hvis du siger "Platinum" til din Citrix-konsulent - enten over telefonen, på en mail eller næste gang, du møder ham - så kvitterer vi med en bøtte med sødt.

Nederst på siden finder du vores 11 Citrix-konsulenter med links til deres kontaktdata.

Begivenheden varer så længe der er bøtter på lager, og selv om vi har en del, så kontakt hellere din Citrix-konsulent i dag end i morgen.

Gevinsten er eksklusivitet og high-level support

Citrix var et af de første områder, vi fokuserede på, da edgemo startede tilbage i 2011. Og som den første EMEA-forhandler i Citrix-historien opnåede vi vores første Platinum-status på kun 2 år.

Sådan en titel skal man gøre sig fortjent til, og den skal fornys hvert år. Det vil sige, at vi hvert år - via tekniske certificeringer, omsætningsstørrelse og markedsaktiviteter - skal bevise, at vi både kan rådgive, sælge og implementere Citrix' løsninger. Gevinsten er adgang til eksklusivitet på løsninger og high-level support.

Certificeringer og passion følges ad. I 2019 blev vores Citrix-konsulent, Mads Behrendt Petersen, som en af kun tre i Danmark, udnævnt Citrix Technology Advocate (CTA). CTA'er er Citrix User Group Community-superbrugere. En anden af vores Citrix-konsulenter, Kasper Johansen, er en af stifterne af Citrix User Group i Danmark. Så når vi siger, at vi har Danmarks Bedste Citrix-konsulenter, er det ikke kun fordi de har den højeste Citrix-certificering, men også fordi de brænder for det.

Læs mere om Citrix i edgemo