Skrevet af

Flemming Hjorth Andersen, Cloud Solution Specialist

Juni 2018 er en vigtig måned for mange Citrix-kunder. I juni har Citrix nemlig End Of Life på XenApp 6.5. Det har ellers været en af de mest stabile og driftssikre versioner, Citrix har frigivet, hvilket også er årsagen til, at der stadig er mange, der kører denne version.

Men til juni er det altså slut med support på version 6.5. Så er du én af dem, der kører XenApp 6.5, er du nødt til at tage stilling til din fremtidige Citrix-platform nu.

Link til Citrix' lifecycle announcement for XenApp 5.x og 6.x

Siden XenApp 6.5 er der sket meget på Citrix-fronten, hvorfor en opgradering ikke bare er en 1:1-opgave. Det er derfor nu tidspunktet, hvor Citrix-platformen bør gentænkes over mod en højere grad af as-a-service'.

Læs om edgemo's nye Citrix as a service, CITRIX2go

Fordelene ved at kombinere sin Citrix-platform med en Managed Service fra edgemo er mange – inklusiv muligheden for at drage fordel af Citrix Cloud, men mest af alt mulighed for at fokusere sine interne ressourcer på mere relevant forretnings-it, mens man lader specialisterne varetage den daglige drift og vedligehold. Kontakt os og få en dialog om mulighederne.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.