Hvis du har hørt din lokale edgemo-kontakt tale lidt kryptisk om noget med kodenavn "Knappen" i den seneste tid, er det ikke fordi vedkommende er blevet forrykt. Knappen er landet i SOFT2go easyImport, og den giver dig endnu lettere adgang til softwarepakker i SCCM.

Knappen, med det mere mundrette navn SOFT2go easyImport, er landet og den giver dig endnu lettere adgang til softwarepakker i SCCM. Importknappen er et plugin til SCCM, der giver mulighed for at importere pakker direkte fra SOFT2go-portalen til SCCM. Hvor det manuelt tager 10-20 minutter per pakke, kan man med SOFT2go easyImport importere samtlige pakker på under 5 minutter. Under importen kan man vælge forskellige templates, der placerer pakken korrekt i SCCM, så man med det samme kan begynde udrulningen.

Herunder har vi samlet nogle screenshots, der viser hvor let det er, at bruge SOFT2go easyImport.

 edgemo summit den 29. oktober sætter vi fokus på processen inden importen, når SOFT2go-interessegruppen mødes til erfaringsudveksling omkring pakketering af software. Læs mere om interessegruppen og meld dig til her.

edgemo services nyhedsbrev

Selv hvis du ikke anvender en af edgemo's services, er du velkommen til at holde dig orienteret ved at abonnere på edgemo services nyhedsbrev. For at skrive dig op, skal du bare sende en mail til services@edgemo.com med navn og firma.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.