Skrevet af

Hanne Rathcke Elbæk, Marketing Specialist

Mette Hylander, Marketing Manager & Pressekontakt

Kære kunde, partner, læser og ven

Varmt velkommen på vores nye edgemo.com. Vi har glædet os længe og meget til at kunne slå dørene op til et helt nyt edgemo-univers - nyt website og en helt ny shop.

Vi er stadig edgemo, helt ind i kernen, og faktisk gør denne forandring det bare endnu mere tydeligt! Kulturen er stadig stærk, og vores edgemo people er nu endnu tættere på dig, når du bevæger dig rundt på både website og shop. Tiderne skifter, og selvom de gamle bukser var rare at ha’ på, så bliver sådan nogle godt slidte med tiden. Til sidst sidder de løst, og det er ikke rart for nogen.

Forandring fryder

Vi har trådt vores barnesko henover et paradigmeskifte mod et mere forretningsvendt it-Danmark, hvor fokus er flyttet fra teknik til forretning, proces - og naturligvis mennesker. Og ordet fokus er i høj grad styrende for vores nye web-univers.

It-branchen kan bryste sig af mange ting - men at spare på navne, forkortelser og termer er ikke én af dem. På edgemo.com er det tydeligt, hvad vi tilbyder, og ikke mindst hvem der leverer varen. Vi sætter mennesket på med det samme og tydeliggør værdien for dig.

Nye navne - nye modeller

Den skarpe læser vil hurtigt opdage en ny, samlet menu; Solutions & Services, hvor vi præsenterer vores fem forretningsområder - som har fået nye navne! Ny enkel formidling, som følger med udviklingen.

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af cloud services og managed services - en leverancemodel, som vokser eksplosivt. Det sætter vi streg under i visualiseringen af vores leverancemodeller: Hvordan du kan samarbejde med os. Enten gør du tingene selv, sammen med os – eller vi gør det for dig. Kort fortalt.

Systemerne bag website og shop er skiftet ud, og samspillet derimellem sikrer en ny og forbedret integration. Vores nye edgemo.com er selvsagt helt fremme på tidssvarende teknikaliteter – og glimrer naturligvis på alle devices.

Ny shop

I shoppen, der handles. Det skal været let - og det er det! Vores nye shop er ikke kun flottere. Den kan ganske enkelt bare mere end den gamle. Det understreger vi med vores, og dit, nye kundecenter, ”My edgemo”, som du ser, når du er logget ind.

Hop til shoppen. Nyd de nye farver, de nye themes, den nye navigation - og lad dig inspirere.

Den gamle shop lever lidt endnu, og det aftales individuelt med alle kunder, hvornår man skifter fra den gamle til den nye shop. Læs mere om skiftet fra gammel til nyt her.

Nye farver

Der er kommet ny kulør på edgemo. Nøje udvalgt til os af et stærkt hold af designkyndige. Det viste sig, at vores egen Lars Staal præcist matcher den nye farvepallette.

Efter dén aha-oplevelse, anlagde indtil flere mandlige edgemo people rødt skæg, ligesom Lars. Kulturen er stærk, sagde vi jo.

Mere indhold

Vi producerer selv vores indhold - og nu mere end før. Allerede nu kan du læse flere portrætter, cases, artikler, reportager, anmeldelser osv. - så dyk ned og lad dig inspirere. Abonnér på det, du finder relevant - tilpas og skræddersy vores nyhedsbrev præcist til dig. ...psst, se i bunden af siden ;-)

Skriv til os

Har du ønsker, kommentarer, spørgsmål eller bare feedback på vores nye website eller shop, så tøv ikke med at skrive til os - og gerne via formularen herunder.