Skrevet af

Kenneth Knude Jensen, Konsulentdirektør

En overskrift behøver ikke at være kort og kæk, for at være god. Jeg havde gerne lavet den endnu længere! Det er nemlig med ikke så lidt stolthed, at jeg nu kan offentliggøre, at vi i edgemo har opnået den første Microsoft Windows Virtual Desktop Advanced Specialization i Danmark!

I edgemo er vi altid gået forrest i udviklingen og har ladet vores specialister få adgang til nyeste viden. Så da muligheden for denne certificering opstod, slog vi til. Vi har også allerede opnået fantastiske resultater med Windows Virtual Desktop hos flere kunder, så vi lod d’herrer Niels Holm og Casper Lenander gå i flyverskjul for at forberede en mildest talt grundig, ekstern auditering.

Med specialiceringen vil Microsoft sikre, at vi kan tilbyde de absolut bedste leverancer til vores kunder på Windows Virtual Desktop - fra pre-sales og PoC til implementering og driftsservices.

Virtuel arbejdsplads – virkelige resultater

Microsoft’s nye Virtual Desktop-produkter matcher en udvikling, vi i edgemo har som vores helt centrale fokus – den moderne arbejdsplads: Modern Workplace. Et fokus, som auditørerne også fremhævede direkte med ganske pæne ord:

edgemo …is focused on modern workspace solutions with a proven experience at data center technologies and migrations to Azure. …has excellent assesment methodology appolying a multi-layered approach including business, user, recourse, access, control, infrastructure, operations.

At brugerne på en arbejdsplads sikkert og effektivt skal kunne tilgå sit arbejde hvor og når som helst, er uhyre centralt i dén måde, vi arbejder på i dag. Ja, den måde verden er. Så mulighederne med Windows Virtual Desktop var vand på vores mølle og en vigtig, ny brik i udviklingen på Microsoft 365 og Windows.

Drifts-services på plads

Drift af en Virtual Desktop-infrastruktur kan trække tænder ud i en travl hverdag, uanset hvor dygtig man er. Derfor har vi skabt edgemo Managed Services på Windows Virtual Desktop. Auditør-enheden skriver blandt andet edgemo provides well-designed managed service for Windows Virtual Desktop solutions. Så også her kan vi gøre arbejdet – både med og for vores kunder.

"Ingen yderligere kommentarer"

At gå til ”eksamen” og dygtiggøre os løbende er på ingen måde nyt for os. Vi har nogle af de højeste certificeringer på markedet. Det er vigtigt for os og vores kunder, at alle er helt trygge i, at vi kan supportere på højeste niveau. Men når det er helt nyt, så er der altid en sund portion nerver på.

Det pyntede derfor også lidt på selvtilliden, da auditerings-enheden lukkede forløbet af med at opstille absolut nul – ingen – kommentarer på de såkaldte ”Action Items”. Så det må siges, at være en glad Windows Smiley, vi fik dér.

Tak for indsatsen til Niels og Casper – og til Microsoft. Og tillykke til os alle!

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.