Nye versioner betyder oftest nye funktioner, men det er ikke det primære fokus i denne release. Først og fremmest er den seneste udgave af XenServer hurtigere end Xenserver 6.2 på en lang række punkter.

Holdet bag har lagt stor vægt på hastighed i databehandling, throughput og netværk. Blandt andet ved at optimere på mængden af data systemet i sig selv forbruger. 

På grafiksiden er der blevet plads til 50% flere GPU-sessioner per host. Med NVIDIA GRID vGPU-kort kan flere brugere få adgang til servens grafiske ydelser. I XenServer 6.5 er der plads 96 samtidige GRID vGPU-sessioner per hos. 

Ved lanceringen af XenServer 6.2 pensionerede Citrix det ellers meget populære Workload Balancing (WLB) værktøj. Det er nu tilbage i version 6.5.  Det betyder at du nu ikke længere er afhængig af eksterne værktøjer til at styre load balancing på virtualiserede servere. 

XenServer 6.5 henvender sig primært til organisationer, der i forvejen kører XenServer, XenApp, XenDesktop, eller en kombination af de tre. 

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.