Vi skabte noget nyt og banebrydende, da vi satte edgemo i søen i 2011. Og vi fortsætter – nu som en del af Danoffice IT med global rækkevidde og fælles handling for fremtiden. Vi handler med it, men det handler ikke kun om it.

Vores forretningsområder og leverancemodeller

I edgemo har vi trådt vores barnesko henover et paradigmeskifte mod et mere forretningsvendt it-Danmark, hvor services vinder indpas. En udvikling, vi afspejler i vores tre leverancemodeller:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Vores fem forretningsområder tager udgangspunkt i den it-infrastruktur, jeres applikationer hviler på. Vi rådgiver ind og ud af skyen, leverer 100% brugerklare devices og giver adgang til data, trygt og sikkert.

Vores kunder

Løsningerne inden for vores fokusområder bruges i de fleste organisationer. Og edgemo-folket er erfarne i at håndtere både private og offentlige – store som små, inden- som udenlandske. Kald os bare specialister uden skyklapper. Det vigtigste for os er nærhed. For med tæt kommunikation, og et godt kendskab til hinanden, løses opgaverne bedst.

Vores base er i Danmark. Det betyder at vores kontorer, logistik og staging er placeret i Hinnerup, Ballerup og Svendborg - det gør det nemt at samarbejde og yde god support. Men vi leverer til hele verden.

Den globale rækkevidde understreges af, at Danoffice IT siden 1995 har specialiseret sig i at levere it-udstyr til IGO’er og nødhjælpsorganisationer med vigtige funktioner i navnligt udviklingslandene. Organisationer, der er kendetegnet ved særlige og krævende leveringsbetingelser i mere end 180 lande.

Mød en edgemo

edgemo er blevet den virksomhed, der var missionen. En virksomhed, der handler om og med mennesker – hvor substansen ikke er tal og taktik, men mennesker, kultur og den gode relation. Hos os er kunderne ikke blot et nummer i rækken.

I en serie portrætter giver vi dig indblik i menneskene bag edgemo under fællestitlen: Mød en edgemo. Du får et indblik i både faglighed og personlighed, for det gi'r svært god mening at fortælle, hvem det er, du får, når du handler med os. Se portrætterne her – klik på en medarbejder for at læse om ham/hende.

Vi fokuserer ikke på titler, men ansætter kun de bedste, menneskeligt og fagligt. For du bliver ikke en del af edgemo udelukkende på at være dygtig. Vi vejer til enhver tid personlige før tekniske egenskaber, men vi ved, at hvis man ikke er den bedste rent fagligt – så bliver man det. På rekordtid.

Hvad siger andre om edgemo? 

Siden starten har edgemo jævnligt gjort sig fortjent til god omtale i medierne. Læs hvad andre siger om os i pressearkivet.

edgemo nyheder

Her finder du edgemo-folkets rejsereportager, teknologi-nyheder og new crew m.m. Vil du have nyhederne serveret direkte i indbakken, så tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med artikler, nyheder og invitationer til events i bunden af siden.

edgemoment

Vi er flyttet sammen i Ballerup

Fredag den 29. april kunne alle kolleger fra Allerød og Albertslund endelig flytte sammen på vores nye fælles lokation i Ballerup. Stemningen ved indflytningen var løssluppen og lidt som at komme på l…

Azure & Datacenter

Og prisen går til...

Ved dette års HPE Hector Awards gik Danoffice IT og edgemo på scenen arm i arm. Hele fire gange indtog vi de skrå brædder for at modtage Årets Hector, Årets Højdespringer og 2x Årets Tunge Dreng!