Siden 2011 har vi skabt en arbejdsplads, hvor det er så rart at være, at de nu flere end 100 edgemo people giver sit hjerteblod i en grad, så vi vækster med mere end 30% årligt – uden at give det mindste køb på vores værdier.

”Hemmeligheden er IKKE at gå på kompromis med de folk, vi ansætter. For mennesker handler med mennesker, de ka' li'.” Lars Andersen, CEO i edgemo

Vores forretningsområder og leverancemodeller

Vi har trådt vores barnesko henover et paradigmeskifte mod et mere forretningsvendt it-Danmark, hvor services vinder indpas. En udvikling, vi afspejler i vores tre leverancemodeller:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Vores fem forretningsområder tager udgangspunkt i den it-infrastruktur, jeres applikationer hviler på. Vi rådgiver ind og ud af skyen, leverer 100% brugerklare devices og giver adgang til data, trygt og sikkert.

Vores kunder

Løsningerne inden for vores fokusområder bruges i de fleste organisationer. Og edgemo-folket er erfarne i at håndtere både private og offentlige – store som små, inden- som udenlandske. Kald os bare specialister uden skyklapper. Det vigtigste for os er nærhed. For med tæt kommunikation, og et godt kendskab til hinanden, løses opgaverne bedst.

Vores base er i Danmark. Det betyder at vores kontorer, logistik og staging er placeret i Hinnerup og Albertslund - det gør det nemt at samarbejde og yde god support. Men vi leverer til hele verden.

Mød en edgemo

edgemo er blevet den virksomhed, der var missionen. En virksomhed, der handler om og med mennesker – hvor substansen ikke er tal og taktik, men mennesker, kultur og den gode relation. Hos os er kunderne ikke blot et nummer i rækken.

I en serie portrætter giver vi dig indblik i menneskene bag edgemo under fællestitlen: Mød en edgemo. Du får et indblik i både faglighed og personlighed, for det gi'r svært god mening at fortælle, hvem det er, du får, når du handler med os. Se portrætterne her – klik på en medarbejder for at læse om ham/hende.

Vi har ingen junior- og seniorkonsulenter, men ansætter kun de bedste, menneskeligt og fagligt. For du bliver ikke en del af edgemo udelukkende på at være dygtig. Vi vejer til enhver tid personlige før tekniske egenskaber, men vi ved, at hvis man ikke er den bedste rent fagligt – så bliver man det. På rekordtid.

Hvad siger andre om edgemo? 

Siden starten har edgemo jævnligt gjort sig fortjent til god omtale i medierne. Læs hvad andre siger om os i pressearkivet.

Videoen om edgemo

Så du videoen øverst på siden, hvor vores CEO og medejer, Lars Andersen, udtaler sig generelt om edgemo? Se den fulde version med lyd lige her.

.

edgemo people

At være edgemo

Det kræver mod at skille sig ud
Egentlig kræver det en særlig art

Mennesker som er født med et instinkt
Og ikke kan ignorere det

Mennesker som kan se tingene
fra en anden vinkel
Og ikke er bange for at sige det

Mennesker med en sund mangel på respekt
For ”status quo”
For ”hvad sagde jeg”
Eller ganske enkelt for ordet ”umuligt”

De er innovative
De kan netværke
De går forrest som det gode eksempel

Kun med denne særlige art
Er vi edgemo

edgemo nyheder

edgemo nyheder

Følg med i hvad der sker i vores del af branchen og hold dig opdateret med hvad vi laver.

Modern Workplace

Q&A om Windows 365

Med over 100 webinar-deltagere var der masser af spørgsmål under vores webinar om Windows 365. Vi har her besvaret dem efter bedste evne - måske du også finder svar på DINE spørgsmål om Windows 365.