Her kan du finde links til vores forskellige portaler ... 

Har du SOFT2go kan du logge ind i portalen, hvor du har mulighed for at downloade over 100 forskellige opdaterede applikationer, der er pakket til installation via ethvert deployment-system, der kan afvikle en .exe fil.

edgemo’s serviceplatform indhenter oplysningerne og er baseret på Microsoft SCOM. Informationen opdateres i realtid, så du altid har let adgang til de vigtige oplysninger fra de skræddersyede dashboards.

Info om hvad Servicedesk er ...

.

På vores webshop kan du finde frem til alt det udstyr du kan købe igennem edgemo. Vi har også guides, så du er sikker på at få det rette tilbehør til dit udstyr.

Slip for det praktiske bøvl og økonomisk usikkerhed. Med PC2go vælger du model, styrke og tilbehør - så modtager du en klargjort PC hurtigt derefter.

Med Danoffice IT Direct kan du nemt og hurtigt få et overblik over din ordre - hvor langt er den i processen fra bestilling til levering.

Vi tilpasser vores webshopløsning til jeres forretningsbehov - indkøbsportaler såsom Basware, SAP, Servicenow,

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.