Marcus Zobbe Noer er 1. oktober 2021 ansat som Business Relationship Manager i salgsafdelingen i Hinnerup. Marcus er tidligere elitesvømmer og har siden sin kandidat i talentudvikling og præstationsoptimering trænet topatleter til EM og VM. Han kommer fra en lignende stilling i Atea. En af Marcus' største interesser inden for it er sikkerhed, og fritiden bruger han på sport, gaming, gin og brætspil.

Martin Lorenzen er - som Marcus - ansat 1. oktober 2021 som Business Relationship Manager i salgsafdelingen i Hinnerup, selv om han faktisk bor i Sønderjylland. Martin har været i it-branchen i 12 år og kommer fra en lignende stilling i Atea. Han har en professionsbachelor i Sales & Marketing, og i sin fritid går han på jagt, ser amerikansk sport og bruger tid sammen med sin familie. Mojn, Martin!

Jakob Nybo er 1. oktober 2021 ansat som Inside Sales Specialist i Delta-teamet i Hinnerup, hvor han arbejder sammen med Patrick, Martin og Ralf. Jakob har en Cand.IT i informationsvidenskab samt en BA i international virksomhedskommunikation og elsker gadgets - især fra Apple. Derudover har han en fortid som salgskonsulent i Humac og som projektkoordinator i TDC.

Martin Nygaard Jensen er 1. september 2021 ansat som Team Lead for Citrix-teamet i edgemo services. Selvom Martin er fynbo, får han Hinnerup som base. Martin er uddannet Datatekniker, og hans nu over 15 år lange it-karriere startede hos Alumeco som it-administrator. Senere har han blandt andet opereret som Platform Manager og har altså en solid erfaring med outsourcede driftsopgaver samt kernekompetencer inden for især Citrix, Exchange og VMware.

Heidi Bang-Andersen er også ansat 1. september 2021 som Service Delivery Executive (SSDE) men med Hinnerup-kontoret som base. Heidi har - som Randi - også tidligere arbejdet med service delivery management, blandt andet i KMD.

Randi Bang Petersen er 1. september 2021 ansat som Service Delivery Executive (SSDE) med Albertslund-kontoret som base. Randi skal sammen med Heidi Bang-Andersen varetage vores PC2go-kunder. Det er nye jobs i edgemo, som har til formål blandt andet at sikre en god proaktiv service samt støtte til BRM og Inside Sales. Randi har før arbejdet med logistik og service delivery management, så hun kender jargonen.

Camilla Møller Dahlgren er 1. september 2021 ansat i Hinnerup som Operations Specialist-vikar for Janine, medens hun er på barsel. Camilla er uddannet speditør og har tidligere været ansat hos Danske Fragtmænd. Hun har tidligere arbejdet sammen med Janine, så grunden er lagt til en flyvende start.

Daniel Søgaard er 15. august 2021 ansat som Business Relationship Manager i salgsafdelingen i Hinnerup. Daniel har 13 års erfaring fra branchen, og har prøvet alle led i it-salgsprocessen på egen krop. De seneste 10 år har han taget turen fra Customer Care konsulent til Key Account Director & Strategic Sales, Enterprise. Og skulle vi en dag få en royal, der skal passes på, så har Daniel såmænd også dén kompetence som tidligere garder i Den Kongelige Livgarde!

Asta Andersen er 1. juli ansat som Config Specialist i vores Configuration Center i Hinnerup. Asta er barselsvikar for Natalia.

Simon Mathiasen er 15. juni 2021 ansat som Infrastructure Specialist i Consulting Services i Hinnerup, hvor han kommer til at arbejde tæt sammen med Niels Vejrup, Thomas Laursen og Alex Sørensen. Trods sine kun 30 år har Simon allerede 9 års erfaring med Datacenter-området, herunder HPE, Hyper-V, VMware og Veeam. Simon kommer fra en stilling hos NetIP og har tidligere arbejdet hos Arrow ECS.

René Madsen er 6. april 2021 ansat som Inside Sales Specialist og indgår i det jyske Inside Sales team, Omega. René har været Shop Manager for flere Humac-butikker og kommer senest fra IT Relation, hvor han blandt andet var produktansvarlig for Lenovo-, Apple- og Microsoft Surface-produkter. 

Morten Normann Frederiksen er 6. april 2021 ansat som Infrastructure Specialist i Managed Services på Device Management-området (som den første med udgangspunkt fra Albertslund). Morten har 27 års erfaring som it-konsulent, heraf de sidste 12 år inden for SCCM, pc-klienter og softwarepakketering. Faktisk er Morten gammel, at hans karriere startede med administration af AS/400! Morten kommer dog dugfrisk fra Novasol, hvor han var End User Computing-ansvarlig med opgaver inden for fx Windows 10-problemløsning, -opdatering og optimering, automatisering, O365 og Azure AD samt PowerShell scripting. Morten er vores 6. Morten, så det bliver spændende at se, hvilket kælenavn han får tildelt...

Steven Bach Kristiansen er 15. februar 2021 ansat som Software Developer i edgemo services på Hinnnerup-kontoret. Steven er uddannet Datatekniker med speciale i programmering og it-support. Han har erfaring med softwareudvikling og it-infrastruktur fra flere forskellige virksomheder, blandt andre CIM Industrial Systems, Nordenta og Favrskov Kommune. I edgemo arbejder Steven med udvikling af vores services.

Ole Madsen er 1. februar 2021 ansat som Infrastructure Specialist i Albertslund som en del af Consulting Services. Han har en historik som specialist inden for Citrix- og Microsoft-teknologier gennem de sidste 25 år. Derudover rummer Ole en masse erfaring inden for bl.a. Exchange-til-Office365-migreringer og Nutanix.

Dennis Foged Kjær Jensen er 26. januar 2021 ansat som Logistics Specialist på vores lager i Hinnerup. Dennis har over 10 års erfaring med lagerarbejde, bl.a. gennem arbejde hos Søstrene Grene.

Martin Therkelsen er 1. januar 2021 ansat som Cloud Solution Specialist i Hinnerup. Allerede før sin ansættelse var Martin et kendt ansigt blandt vores Citrix Infrastructure Specialists, da han ligesom Mads Behrendt Petersen er hædret som Citrix CTP. I edgemo er hans primære opgaver dog en kombination af Cloud Consulting-ydelser samt udvikling af nye cloud apps og products.

Per Skovsende er 1. januar 2021 ansat som Business Relationship Manager i salgsafdelingen i Albertslund. Per har en lang historik ud i det it-kommercielle og stort knowhow inden for vores fem forretningsområder. Derudover er han en omgængelig fyr med værdierne på det helt rette sted og passer dermed godt ind i det edgemo’ske.

Morten Møllenberg Bisbo er 3. december 2020 ansat som eCommerce Specialist i Operations i Hinnerup. Morten er uddannet cand.it med kandidat i informationsvidenskab. Siden da har han bl.a. været produktchef og partner i firmaet Brand by Hand, som udvikler webløsninger, intranetsystemer og interaktive digitale platforme. I edgemo skal Morten være med til at drive og udvikle vores eshop.

Simon Quist Erichstrup er 2. november 2020 ansat som Infrastructure Specialist i Managed Services i Hinnerup. Simon er en erfaren herre, som har arbejdet med outsourcet it-drift i 15 år hos blandt andre Columbus IT Partner, TDC Hosting og senest Global Connect. Spidskompetencerne er Windows Core-infrastruktur, Windows Server, Active Directory, HyperV, Veeam og VMware. Derudover har han solid driftserfaring med Azure AD, Office 365, Exchange, Citrix Virtual Apps & Desktop og Citrix ADC. I edgemo bliver det Datacenter-området, Simon kommer til at begå sig mest i.

Patrick Iversen Aaskov er 1. oktober 2020 ansat som Inside Sales Specialist i vores afdeling i Hinnerup. Patrick har - som flere edgemo-folk i Inside Sales - en fortid i Fona, og kan dermed smykke sig med pseudonymet: FonaFinn no. 6. Det giver måske associationer til James Bond alias Agent 007, men Patrick er såmænd en helt almindelig sjællænder, der for nylig er flyttet til Jylland.

Michael Jensen er 15. september 2020 ansat som Inside Sales Specialist i vores afdeling i Hinnerup. Michael kommer fra en stilling som ansvarlig for Elgigantens strøgbutik i Aarhus og har tidligere arbejdet i Fona sammen med blandt andre Nicklas Domrese og Søren Wermuth. I edgemo har vi stor succes med at ansætte tidligere Fona-medarbejdere, og Michael kan således beklæde den fornemme titel: FonaFinn no. 5.

Anne Sofie Vork Nielsen (Fie) er 29. juni 2020 ansat som Marketing Specialist-vikar i Hinnerup. Fie er uddannet inden for både filmproduktion og digital marketing og har desuden erfaring som it-supporter.

Njal Røddich Christensen er 1. december 2019 ansat som Infrastructure Specialist i  Hinnerup. Njal kommer til at indgå i edgemo Managed Services.

Jeppe Marquard Sejer er 1. december 2019 ansat som Product Manager i edgemo Managed Services i Hinnerup. Jeppe er uddannet fra Journalisthøjskolen og har tidligere blandt andet arbejdet med produktudvikling i Rambøll.

Gert Hansen er 1. november 2019 ansat som Infrastructure Specialist i Citrix. Gert kommer til at være en del af edgemo Managed Services i Hinnerup.

Jesper Ahrenkiel Frederiksen er 1. oktober 2019 ansat som Regional Director i Albertslund. Jesper er en særdeles erfaren herre med årelang ledelseserfaring, holdninger - og flair for virksomheder i høj vækst.

Mads Haugaard er 1. september 2019 ansat som Solution Manager i Hinnerup. Mads er uddannet it-supporter og har - lige før han kom til edgemo - arbejdet med Supply Chain-opgaver, herunder rådgivning, udarbejdelse af tilbud, sparringspartner for salg, drift af webshop, udarbejdelse af konfigurationer med HPE-, HP- og Aruba-hardware samt udarbejdelse af leveranceprocesser mm. I edgemo bistår Mads primært salgsteamet i salgsmøder og tilbudsudarbejdelse, som inkluderer edgemo's services.

Anders Vildrik Skram Andersen er 1. juni 2019 ansat som Config Specialist på vores lager i Hinnerup. Anders har tidligere arbejdet i vores søsterselskab DCC.

Jimmy Wolfhagen er 1. juni 2019 ansat som Cloud License Specialist i vores afdeling i Hinnerup. Jimmy kommer til at have fokus på Microsoft og har tidligere arbejdet hos Atea.

Mette Nobel Eriksen er 1. juni 2019 ansat som edgemo's anden Service Delivery Manager og femte Mette. Mette kommer til at holde til i Albertslund og kommer fra en stilling hos Crayon.

Thomas Gørup Jensen er 1. juni 2019 ansat som Infrastructure Specialist i vores afdeling i Hinnerup. Thomas er en del af vores Managed Services og kommer fra en stilling hos Bestseller.

Kim Rechnagel er 20. maj 2019 ansat som Infrastructure Specialist i vores afdeling i Hinnerup. Kim er en del af vores Managed Services for Datacenter og kommer fra en stilling hos HostNordic.

Søren Wermuth er 1. maj 2019 ansat som Inside Sales Specialist i vores afdeling i Hinnerup. Søren har tidligere arbejdet i både Elgiganten og Fona. Søren kommer i edgemo til at være en del af team Omega. 

Janine Berger er 1. april 2019 ansat som Operations Specialist. Janine er uddannet speditør, og skal hjælpe edgemo’s tiltagende mængde af internationale kunder med at sikre transport og toldklarering.

Hanne Rathcke Elbæk er 1. marts 2019 ansat som Marketing Specialist i Hinnerup. Hanne har tidligere haft en lignende stilling i en mindre softwarevirksomhed og været teknologiunderviser på folkeskoler og efterskoler. 

Troels Tønder er 1. marts 2019 ansat som Infrastructure Specialist i Albertslund. Troels er oprindeligt uddannet IT supporter, men har siden 2003 excelleret som ekspert i SCCM, EMS, Intune og Modern Workplace hos bl.a. Venzo og MT Højgaard.

Christopher Kristensen er 1. januar 2019 ansat som Config Manager i vores nye Configuration Center i Hinnerup. Christopher er leder af afdelingen, som udfører configuration management af devices for vores kunder.

Natalia Amtoft er 1. januar 2019 ansat som Config Specialist i vores nye Configuration Center i Hinnerup. Natalia er fra Polen, uddannet inden for kemi og har boet i Danmark siden 2013. 

Morten Gade er 1. januar 2019 ansat som Logistics Specialist på vores nye lager i Hinnerup. Morten har it-rødder helt tilbage i DanaData's spæde ungdom og har i edgemo fået den primære tjans med varemodtagelser.

Finn Rasmussen er 1. januar 2019 ansat som Logistics Specialist på vores nye lager i Hinnerup. Finn har slidt de sidste mange års sikkerhedssko op hos vores søsterselskab, Dansk Computer Center.

Andreas Jensen er 1. januar 2019 ansat som Logistics Specialist på vores nye lager i Hinnerup. Andreas kommer fra en lignende stilling i vores søsterselskab, Dansk Computer Center.

Christian Tukjær Nyhuus er 1. januar 2019 ansat som Infrastructure Specialist i Managed Services med fokus på Device Management og base i Hinnerup. Trods sin unge årgang '90, er Christian en erfaren herre inden for drift og optimering af SCCM-miljøer, bl.a. hos Itadel.

Mathias Andresen er 1. december 2018 ansat som Inside Sales Trainee. Mathias er vores femte elev i Hinnerup og slægter familien på med sin interesse for it.

Patricia Ramos er 1. december 2018 ansat som vores første Inside Sales Trainee i Albertslund. Og som Mathias, har Patricia "arvet" både interessen for it og sit flotte navn fra sit filippinske ophav.

Mette Korsgaard Jensen er 1. november 2018 ansat som edgemo's første Service Delivery Manager med base på lokationen i Hinnerup. Mette har stor erfaring med Service Delivery Management fra sine tidligere ansættelser hos bl.a. Atea, Århus Kommune og TDC.

Nicklas Domrese er 1. november 2018 ansat som Inside Sales Specialist i Hinnerup. Nicklas har en stor interesse i teknologi og udvikling af nye produkter og valgte derfor at blive udlært salgsassistent fra Elgigantens data-afdeling. 

Mathias Kærgaard Nyrup er 22. oktober 2018 ansat som Onboarding Assistant i Inside Sales. Mathias er en frisk ung mand på 20 år med en IT-Supporter-uddannelse og elevtid hos M2Film. Hans opgave bliver bl.a. at strømline PC2go-onboarding i samarbejde med Ole Bülow. 

Kent Laustsen er 1. oktober 2018 ansat som Solution Developer med fokus på edgemo's egen Microsoft Dynamics NAV og PowerBI. Kent har stor ERP- og BI-erfaring fra energi- og banksektoren, bl.a. med 15 år i HEF/eniig. Hurra for Kent - ham har vi ledt grundigt efter!

Line Olfert er 1. september 2018 ansat som Business Relationship Manager i Albertslund. Line startede i it-branchen tilbage i 1998, da it hed "dataudstyr". Salg af it har siden da været hendes karrieremæssige omdrejningspunkt, men vil du snakke om hunde eller heste, kan Line også klare dét. 

Lars Staal Møller er 1. september 2018 ansat som Infrastructure Specialist i Albertslund med fokus på Deployment og Azure. Han kommer fra en lignende stilling i Venzo. Lars er af generation-Y, næsten digital indfødt og har fra starten vidst, at han "skulle noget med it".

Mads Behrendt Petersen er 1. juni 2018 ansat som Solution Architect i Albertslund med fokus på Citrix. Mads arbejder med hele Citrix-porteføljen men gjorde sig især bemærket, da han vandt en Global Citrix Award for sit arbejde med Netscaler. Mads er også del af det globale Citrix PTEC-team - og vores 10. Citrix-specialist!

Steven Kronholm er 1. maj 2018 ansat som Infrastructure Specialist i Hinnerup. Fra sin 18 år lange ansættelse i Itadel har Steven stor erfaring med drift og optimering af Office 365, Skype og Exchange-miljøer i enterprise-klassen - og det er inden for samme områder, han får sit fokus i edgemo.

Kasper Johansen er 1. april 2018 ansat som Infrastructure Specialist med fokus på Citrix og med base i Hinnerup. Kasper har arbejdet med Citrix siden 2007 og er en af stifterne af Citrix User Group i Danmark.

Claus Egeberg-Gjelstrup er 1. april 2018 tilbage i edgemo som Project Manager, efter et kort luftfart-eventyr hos Air Support. I edgemo får Claus denne gang primært fokus på interne projekter, bl.a. flytningen i Hinnerup.

Charlotte Klitgaard er 1. marts 2018 ansat som Inside Sales Manager i Hinnerup. Charlotte sidestilles med Tina Rasmussen med ansvar for to af edgemo's fire IS teams. Hun har siden 1989 været en del af it-branchen, heraf de sidste godt 20 år i en lignende funktion. 

Jesper Buer er 1. marts 2018 ansat som Infrastructure Specialist i Albertslund. Jesper har mange års erfaring som konsulent med server, storage, virtualisering og Cloud. Han bliver en del af edgemo's Datacenter & Azure Cloud-team og skal primært arbejde med Hyper-V og Microsoft Azure. Pædagogikken er godt forankret hos Jesper, som ved siden af it-karrieren har arbejdet som ungdomsskole-medhjælper.

Suzan Schmidt er 1. marts 2018 ansat som Business Relationship Manager i Albertslund. Suzan har været i IT-branchen siden 1999, hvor hun primært har arbejdet med salg af produkter, konsulenter og services.

Casper Lenander Jensen er 5. februar 2018 ansat som Infrastructure Specialist i Hinnerup. En af Casper's helt stærke kompetencer er Microsoft Azure. Han forstår Azure-økonomien og ved, hvordan man optimerer Azure-forbruget. Casper ankommer helt frisk og veludhvilet til edgemo - efter godt en måneds familietur i Østen.

Jesper Nielsen startede 3. januar 2018 ansat som Solution Architect i Hinnerup. Jesper brænder for Den Gode Brugeroplevelse og elsker at inspirere, udfordre og provokere for at finde frem til den gode løsning. Han er den eneste danske Windows MVP og driver Everything Windows User Group. Jesper har erfaring med det meste Windows, arbejder med Enterprise Mobility og er bidt af sikkerhed. Med nu 3 Jespere i edgemo, bliver navnet nok 'dotjesper'.

Flemming Lind Christensen er 1. januar 2018 ansat som Infrastructure Specialist i Hinnerup. Flemming er edgemo's første dedikerede netværksspecialist, faktisk så dedikeret, at netværk har været Flemming's levevej siden 2001 i bl.a. TDC (i Schweiz!), Atea og Netkoncept.

Søren Thyregod Kristensen er 1. januar 2018 ansat som Infrastructure Specialist i Hinnerup med fokus på Microsoft-området. Søren har siden 2002 været med til at bygge TDC Hosting op fra bunden og er derfor et stærkt aktiv for en vækstende virksomhed som edgemo.

Linda Grann er 1. januar 2018 ansat som Operations Specialist i Inside Sales i Hinnerup, hvor hun skal koordinere konsulenter, fakturere, håndtere bids og deals samt andre administrative opgaver for salgs- og konsulentafdelingen. Linda er en af de garvede, som har arbejdet i it-branchen bl.a. Atea siden 1998.

Helle Andersen er 1. januar 2018 ansat som Inside Sales Trainee. Helle har dog været i virksomhedspraktik i edgemo siden november som en del af Team Omega sammen med Stefan og Camilla, hvor hun fortsætter.

Ralf Johannesen starter 1. november 2017 i Inside Sales i Hinnerup. Ralf kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Proinfo og har både her og i tidligere stillinger haft med presale af server og storage at gøre. Dét er Inside Sales-teamet svært glade for!

Emil Skibsted er 3. skud på stammen af nyansatte i september 2017. Han starter som Infrastructure Specialist i Hinnerup og får fokus på Deployment. Emil kommer fra AVK, hvor han har haft det internationale ansvar for SCCM. Emil bruger fritiden på bl.a. at spille "pensionist-badminton"(!) - "vi er på samme niveau og passer derfor rigtig fint sammen" siger han.

Steffen Larsen er 1. september 2017 startet som Business Relationship Manager i vores afdeling i Hinnerup. Steffen er også fra Aalborg og har arbejdet hos Atea som både Supply Chain Consultant og Key Account Manager. Steffen har småbørn og derfor ikke så meget fritid, men han holder af et godt slag golf, når muligheden byder sig.

Michael Andersen Hjorth er 1. august 2017 startet som konsulent i vores afdeling i Hinnerup. Michael har tidligere arbejdet hos Silkeborg data, Syddjurs Kommune og TopNordic og kommer til at sidde med både drifts- og konsulentopgaver. Når Michael ikke går på arbejde spiller han guitar i en band, bl.a. sammen med sin bror Flemming som også er en del af edgemo.

Klaus Stuckert starter 1. august 2017 som Business Relationship Manager i Hinnerup. Klaus kommer fra lignende stilling hos Atea, hvor han har arbejdet indenfor privatsektoren.

Jesper Skov Johnsen starter 1. august 2017 som Sales Manager i Hinnerup. Jesper har været ansat hos Atea i Kolding og har primært arbejdet med private kunder. I sin fritid er Jesper glad for at køre på mountainbike og tilbringe tid sammen med sine børn.

Mette Lerche-Andersen starter 1. juli 2017 i Inside Sales i Hinnerup. Mette er rutineret salgsbackup og har senest været ansat hos Dustin og Atea. Hun er fra Aarhus og er den 3. Mette vi får i edgemo, så der er allerede høje forventninger. Mette er glad for hurtige biler og kører glad på arbejde i sin Audi.

Michael Østergaard starter 1. maj 2017 som Infrastructure Specialist i Hinnerup som en del af edgemo services-teamet med speciale i NOC2go - vores SCOM-as-a-service. Michael kommer fra TDC Hosting, hvor han bl.a. har vedligeholdt deres SCOM-miljø.  

Thomas Rønning Andersen er 1. maj 2017 ansat som Sales Manager i Hinnerup-afdelingen med fokus på offentlige kunder. Thomas har mange års erfaring med it-infrastruktur, såvel fra kundesiden som med salg og rådgivning af projekter og services.

Bendo Ratnakumar starter 1. april 2017 som Infrastructure Specialist i Albertslund med fokus på SCCM. Bendo kommer fra MindZet, hvor han har arbejdet med implementering og drift af SCCM. Ligeledes kommer Bendo til at arbejde med vores EMM2go.

Kåre Overgård starter 1. februar 2017 i Hinnerup-afdelingen som infrastructure specialist med fokus på Microsoft. Kåre kommer fra en stilling som Technical Team Lead i TDC Hosting. Han er specialist i AD, PowerShell automation, Hyper-V virtualization, Remote Desktop Services, Failover clustering, Exchange Server og nørdet humor.

Heidi Damsgaard er pr. 1. januar 2017 ansat i Inside Sales i Hinnerup som intet mindre end edgemo's første elev. Heidi skal lære salg og administration. Hun er 28 år, kommer fra retail-branchen og har utallige topkarakterer fra Aarhus Business College på samvittigheden.

Jacob Belvedere blev en del af edgemo Inside Sales i Albertslund den 1. december 2016. Jacob kommer fra en tilsvarende stilling i Kompetera og har tidligere været i distributionsleddet hos Tech Data. Nåh ja, og så er han far til to og fan af FCK.

Thomas Laursen starter 1. februar 2016 som Infrastructure Specialist i Albertslund med fokus på server, storage og virtualisering. Vi har ledt længe efter én præcis som Thomas, så vi glæder os overordentligt meget til at få ham ombord i teamet med Niels Vejrup og Alex Sørensen.

Camilla Pedersen starter 1. februar 2016 i Inside Sales i Hinnerup og bliver dermed ottende medlem af et fantastisk team. Camilla kommer fra en tilsvarende stilling i Dustin. Camilla er ikke på LinkedIn, så hende må du lære mere om ved at spørge hende. Spørg løs!

Stefan Birksø Mølgaard starter 4. januar 2016 i Inside Sales i Hinnerup og bliver med sine 24 år ny yngstemand i edgemo. Stefan kommer fra en stilling med både erhvervs- og detailsalg som afdelingsleder i Fona i Aarhus. Desuden er han fritids-fodboldmålmand.

Rasmus Skovsen er pr. 1. november 2015 ansat som Infrastructure Specialist i Hinnerup som en del af edgemo service-teamet inden for System Center. Rasmus er højt certificeret inden for Microsoft og har stor fokus på drift og optimering. Og så er han edgemo's helt egen mesterbager ;-)

Bjørn Mikkelsen er pr. 1. november 2015 ansat som Infrastructure Specialist i Hinnerup som en del af edgemo service-teamet. Bjørn er højt certificeret inden for Microsoft og har stor fokus på AD, PKI og Azure. Og med en erfaring fra branchen, der strækker sig tilbage siden 1995, er der lidt at trække på.

Michael Amadeus Christiansen startede 1. oktober 2015 som Infrastructure Specialist i Hinnerup med fokus på System Center. Michael er kraftigt Microsoft-certificeret og passioneret Operation Manager-specialist. Faktisk så passioneret, at han bruger SCOM til at overvåge sine saltvandsakvarier!

Jannie Hansson blev en del af edgemo Inside Sales i Albertslund pr. 1. maj 2015. Jannie - som udtales [Sjanni] - har slået sine folder i it-branchen siden årtusindeskiftet med ansættelser hos bl.a. Kompetera og Iteo. Hun har rigtig godt styr på Microsoft-licensering og på de forskellige hardware-brands sortimenter.

Allan Sandager Laursen er pr. 1. marts 2015 ansat som Business Relationship Manager i Hinnerup. Allan er en ildsjæl med en selvtillid og en humor, der gør ham til rigtig godt selskab. Før edgemo har Allan bl.a. arbejdet hos Dustin.

Claus Baden startede 1. marts 2015 som Business Relationship Manager i Hinnerup. Claus er hverken rockmusiker eller maratonløber. Han er heller ikke specielt god til at lave scripts. Men han kan sit it-kram og har et stort og loyalt netværk. Før edgemo har Claus arbejdet hos Dustin og Per Aarsleff.

Jørgen Holm startede 1. juli 2014 som Sales Manager, Public i edgemo's Hinnerup-afdeling. Jørgen er 52 år og har arbejdet i it-branchen i rigtig mange år. Han besidder både menneskelige værdier og faglige egenskaber, som kommer kunder og kolleger til gode.

Kasper Warnov er pr. 1. januar 2014 ansat i Farum som Microsoft System Center-konsulent med fokus på især Configuration Manager og Service Manager. Kasper kommer fra en stilling som technical consultant i Dell og har tidligere arbejdet hos Venzo og Steria.

Eigil Ørnfelt startede 1. oktober 2013 som Infrastructure Specialist med fokus på Citrix i vores Hinnerup-afdeling. Udover de traditionelle Citrix-discipliner som XenDesktop, XenApp og XenServer er Eigil også NetScaler-ekspert med en 80 stk. NetScalere stor installation i erfaringsrygsækken. Eigil kommer fra en stilling som architect i Businessmann.

Jesper Graff Ebbesen startede 1. september 2013 som Infrastructure Specialist i edgemo's konsulentafdeling i Hinnerup. Jesper har arbejdet specialiseret sig i Citrix gennem mange år, og er bl.a. Citrix CCIA certificeret.

Bo Uhrskov er pr. 1. august 2013 ansat som Infrastructure Specialist i Hinnerup-afdelingen og indgår i edgemo's Microsoft-team. Bo er specialist inden for bl.a. scripting (Powershell og VBS), OS og application deployment. Før edgemo var Bo ansat i Atea som senior consultant.

Martin Highland Nielsen er pr. 1. august 2013 ansat i Inside Sales i Hinnerup-afdelingen. Han udgør sammen med Christian og Tina Inside Sales-teamet i Hinnerup. Martin kommer fra en stilling som Business supporter i Dustin.

Søren Lassen er pr. 1. juli 2013 ansat som Infrastructure Specialist i Farum-afdelingen. Søren er en af de virkelig garvede drenge. En af dem, der ikke nøjes med at være Microsoft alt-muligt-specialist, men også udforsker landskabet omkring teknologien. Som Søren skriver på LinkedIn: "Jeg er ikke bange for at få beskidte hænder; god rådgivning skal efter min mening være baseret på et solidt fundament af tekniske og praktiske erfaringer". Det kunne være Søren, du skal have fat i, hvis du har brug for overvågning af produktionskritiske systemer, som ikke umiddelbart supporteres af SCOM.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.