edgemo og Danoffice går sammen og skaber en ny virkelighed i den danske it-branche. Med britiske Agilitas i ryggen, køber Danoffice IT sig ind i edgemo a/s. En perfekt timing ifølge CEO, Lars Andersen, da man allerede var i gang med et generationsskifte i ejerkredsen.

Men ikke kun timingen er god, matchet kunne faktisk ikke have været bedre. For edgemo og Danoffice komplementerer hinanden. edgemo's solutions og services inden for blandt andet Modern Workplace og Azure står som et stærkt supplement til Danoffice's højt profilerede forretning inden for især HPE datacenter.

Det er et godt ståsted for os som en ny storspiller i dansk it. Vi skal sammen udvikle nye spændende løsninger til gavn for vores kunder i både Danmark og udland. edgemo har altid været i front i udviklingen af nye services og koncepter, og det vil kun blive styrket med det nye fællesskab.

"Vi hilser det nye ejerskab velkommen, da det vil føre til den næste fase i edgemo’s udvikling. Vi glædes over at slå styrkerne sammen i en sammenhæng, som giver os et endnu stærkere værdibudskab til det danske marked, og fremmer vores internationale rækkevidde og muligheder.” Sådan lyder det samstemmende fra edgemo's CEO og bestyrelsesformand, henholdsvis Lars Andersen og Johannes Bach.

Fra venstre: Kenneth Knude, Kristine Bach, Johannes Bach, Lars Baun, Lars Andersen, Morten Arknæs og Allan Malmos Jeppesen.

Men ikke kun timing og forretning passer godt sammen, også kulturen, som er en afgørende differentiator i edgemo, matcher. Som Lars Andersen udtaler til ITWatch: "Jeg kender Lars Baun, der er direktør i Danoffice, fra tidligere og kan sige, at der er nogle ting omkring kulturen i virksomheden, der kommer til at passe rigtig godt sammen med edgemo". Begge vores virksomheder har hovedfokus på infrastruktur, og vi kommer hver med cirka 115 medarbejdere.

Tak til ITWatch for en god artikel - læs den lige her - husk abonnement til ITWatch

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.