Som de første har ITWatch spottet offentliggørelsen af vores årsregnskab og skrevet en fin artikel på baggrund deraf. Det handler om øget omsætning, organisk vækst og om en ny fase, hvor edgemo er modnet til at høste frugterne af investeringerne.

2019 blev året, hvor edgemo rundede milepælen: 100 ansatte. Omsætningen voksede fra 2018 til 2019 med godt 8% til 486 mio. og nærmer sig dermed den halve milliard. Investeringer i blandt andet automatisering af forretningsprocesser og platforme kostede på bunden, men vidner samtidig om et modnet edgemo, der er klar til at høste frugterne af investeringerne.

Af de 24 nyansættelser er flest tilføjet inden for Managed Services-forretningen, hvor staben voksede med 81%, samtidig med at den månedlige omsætning voksede med  200%. Konsulentforretningen er også i fremgang, og Microsoft Cloud-licensmarkedet havde i 2019 en kundevækst på 100%.

I forlængelse af alle nyansættelserne er det værd at nævne, at fastholdelsesraten fortsat er ekstremt høj, og at hele 30% af edgemo-folket har haft 5-års jubilæum, hvilket er ekstraordinært højt for branchen.

Hvad er så fremtidsplanerne, nu hvor rammerne er på plads? Ja det må du læse mere om på ITWatch - eller i edgemo's regnskab. God fornøjelse - og tak til ITWatch for opmærksomheden.

Læs hele artiklen på ITWatch - vær opmærksom på, at der kræves login

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.