2020 markerede sig – for os alle – som et usædvanligt år. Men for edgemo blev det også et historisk år. Et år, hvor årelange, tunge investeringer skulle stå sin prøve. Men på trods af de åbenlyse udfordringer med Corona blev regnskabsåret 2020 et absolut rekordår for edgemo. ITWatch har som de første sat regnskabet under luppen og taget en spændende snak med Lars Andersen, som man nu kan læse i deres artikel.

”Det var med blikket skarpt rettet mod bundlinjen, at Lars Andersen, adm. direktør for it-forhandleren edgemo, tog hul på 2020”. Sådan indleder ITWatch artiklen om regnskabet. Og rigtigt nok: Efter flere år med tunge investeringer i organisation og forretning meldte vi os efter regnskabsåret 2019 klar til at høste frugterne. En ambition, som til fulde blev efterlevet, da 2020-resultatet bød på en trecifret procentvis fremgang. Vi har siden starten i 2011 holdt en konstant vækst på 20-30%, men 2020 markerede sig som et år med både høj vækst og konsolidering.

Omsætningen landede på 610 mio. kroner, resultatet blev løftet til 15,6 mio. kroner, og den primære drift til hele 19,6 mio. Det største resultat til dato. Lars fortæller til ITWatch, hvilke strategier der ligger bag. Eksempelvis er det væsentligt at bemærke, at edgemo - efter en årrække med høj personaletilvækst - helt bevidst har trådt på bremsen. Blot fem ekstra mænd og kvinder blev det til i 2020. Helt i tråd med strategien, da den handlede om, at de rette kompetencer nu var i hus – og nu skulle de bringes i spil og skabe værdi for edgemo’s forretning. Det lykkedes.

ITWatch stiller også skarpt på edgemo’s forventninger til 2021 og til fremtiden for både edgemo’s hardware- og konsulent-forretning. Tak til ITWatch for opmærksomheden.

Læs det hele lige her - husk abonnement til ITWatch

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.