Knap et år efter åbningen i Jylland, tager it-løsningshuset edgemo hul på næste etape og åbner - inden året er omme - en ny afdeling på Sjælland. Konceptet og værdierne bag edgemo og edgemo-kulturen videreføres i den nye øst-afdeling med CEO Lars Andersen i spidsen.

edgemo åbner en ny afdeling på Sjælland d. 1. december i år. Ekspansionen har været planlagt siden etableringen af edgemo i Jylland sidste år, og nu er tiden kommet til at agere. Derfor er virksomheden på nuværende tidspunkt i gang med at finde de helt rigtige lokaler til edgemo øst.

Den nye afdeling får en lokal ledelse med reference til administrerende direktør Lars Andersen. En af Lars Andersens fornemste opgaver bliver at sikre kulturen, så edgemo hviler på samme grundsten og værdier i både øst og vest. ”For os handler det om dedikation, kvalitet, superdygtige medarbejdere og brug af almindelig sund fornuft. Og det virker. Markedet har fået øje på edgemo og vil os gerne” siger Lars Andersen.

Virksomheden, som har specialiseret sig inden for virtualisering, server og client management, server & storage og de naturlige underliggende værdikæder, har derfor valgt, at tiden nu er inde til at tage hul på næste etape i den strategiske plan for edgemo’s udvikling, nemlig åbningen af en afdeling på Sjælland.

”Vi valgte at starte i Jylland, fordi det er her, vi selv bor og har rødder. Vi valgte samtidig at opstarten på Sjælland først skulle ske, når vi organisatorisk var godt etableret i Jylland. Det er meget vigtigt for os, at vi ikke mister den kultur og gejst, vi har i edgemo. Men vi kan se, at kulturen kan bære det nu. Og medarbejderne er begejstrede og glæder sig meget til at se edgemo vokse” fortæller Lars Andersen, og fortsætter;

”Etableringen af en sjællandsk afdeling er et naturligt skridt i edgemo’s vækst og planer om at blive toneangivende på det danske marked inden for vores kernekompetenceområder”.

Først handler det dog om at få lokalerne i øst helt på plads, og så skal ledelsen i gang med at ansætte nye kolleger, så edgemo på Sjælland kan blive en realitet.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.