edgemo er i Børsen med to artikler. Ikke overraskende er der fokus på vores vækst de sidste tre år, og så er det blevet til en snak om, hvor edgemo skal hen.

Børsen har i dag et opslag om edgemo med hele to artikler. Ikke overraskende er der fokus på vores store vækst de sidste tre år, og så er der blevet plads til en snak om, hvor edgemo kommer til at lægge flere kræfter i de kommende år. 

Indgangsvinklen er  mobilitet. "Vi satser meget på det her såkaldte unified communication, hvor man kombinerer telefoni med e-mail-systemet og videokonferencer" siger CEO, Lars Andersen. 

Unified Communication er stadig nyt i danske virksomheder, og som oftest vægrer mange sig ved at skulle agere prøveklud. 

"Vores holdning er den, at det kan godt ske, de ikke vil være prøveklud, men hvis man ikke er med fremme og lader teknologien bringe virksomheden endnu længere frem, så risikerer man at stå bagerst i køen den dag, man står over for nogen, der har haft modet til at arbejde med nye teknologier"

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.