"For mange af vores it-medarbejdere er jobbet en livstil. [...] De er dybt ansvarlige, og jeg ville ikke være bange for at lade dem styre ferieplanerne selv" siger edgemo's konsulentdirektør Kenneth Knude Jensen i et interview med Ingeniøren den 11. maj 2016.

Baggrunden for artiklen var spørgsmålet om vi kunne overveje at indføre fri ferie til edgemo-folket. Det er nemlig blevet trendy at tilbyde it-medarbejdere fri ferie i USA - både som medarbejdergode og af økonomiske årsager. Fri ferie som i: Du vælger selv, hvor meget ferie, du vil holde, og hvornår. Du skal bare lige selv afstemme med kollegerne, hvem der laver dit arbejde, mens du er væk.

"Måske er der en bagside af medaljen i form af øget stress for de medarbejdere, der glemmer at holde ferie og derved ikke får koblet af. Som ansvarlig leder ville jeg være nødt til at holde øje med, at folk rent faktisk holdt ferie, og det er jo lidt paradoksalt at skulle overvåge et system, der netop er indført for at give folk mere frihed"

Kenneth er sammen med Morten G. Arknæs og Lars Andersen stifter af edgemo, der har taget chancen og skabt en anderledes kultur. Ingen skal holdes i snor. Kreativ frihed. Ansvaret er hos den enkelte. Vi lever af gode medarbejdere, der tør og kan, og derfra får de lov til at styre deres egen hverdag. 

Læs hele artiklen på Ingeniøren Jobfinder

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.