Morten Arknæs var i P4 Morgen på DR Østjylland, for at tale om hvordan man udvikler en virksomhed fra idé til en trecifret millionomsætning på 35 måneder.

Fredag den 20. juni var salgsdirektør Morten Arknæs inviteret indenfor hos P4 Morgen på DR Østjylland, for at tale om hvordan man udvikler en virksomhed fra idé til en trecifret millionomsætning på 35 måneder.

Det handler ikke om forkromede mål i fjerne horisonter, men om hårdt arbejde, mod og viljen til at være de bedste.

Morten Arknæs er salgsdirektør for edgemos Business Relationship Managers og Sales Managers, og så er han en af de vigtigste drivkræfter bag det fantastiske fællesskab, edgemo har – også med kunderne. Mortens ærlige og stolte tilgang til sælgerrollen smitter positivt af på alle omkring ham. Måske fordi han ikke er drevet af tal og økonomi, men af medarbejderen som vejen til at skabe kundetilfredshed og resultater, hvilket er ret kontroversielt i hans rolle som salgsdirektør.

Indslaget er desværre ikke længere tilgængeligt online

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.