Store investeringer giver pote for it-opkomling: Der begynder at komme penge i kassen og flere medarbejdere i huset hos edgemo. Der har været fart over feltet, siden den østjyske it-forhandler edgemo blev stiftet for to og et halvt år siden. Og efter en dyr opstart er selskabet nu for alvor begyndt at tjene penge. 

Siden selskabet blev stiftet i slutningen af 2011 er man gået fra nul til 46 medarbejdere, og alene det sidste år er antallet af medarbejdere steget med 20 mand. 

Og væksten på medarbejdersiden slår igennem på omsætningen, som i 2013 nåede op på 168 millioner kroner - mere end en tredobling på bare et år.

"Vi tjener penge måned for måned"

Endnu mere opmuntrende er dog bundlinien, hvor resultatet før skat er vendt fra et minus i 2012 på fem millioner kroner til et lille plus på 1,3 millioner kroner. 

"Sidste år var et kvantespring i forhold til at ansætte nye medarbejdere. Nu er vores nye kolleger kørt ind, og vi tjener penge måned for måned. Det har vi gjort siden august i fjor" siger direktør og medejer Lars Andersen.

edgemo slås dog stadig med efterveerne af de store investeringer, som er foretaget, siden firmaet blev stiftet stiftet tilbage i november 2011. Det slår igennem i form af en negativ egenkapital på 3,3 millioner kroner.

Lars Andersen ser dog med fortrøstning på fremtiden. En god kassekredit dækker selskabets behov for kapital her og nu, og går det efter planen, kommer edgemo ud af 2014 med en positiv egenkapital, siger han.

"Skal vi ikke bare sige det på jysk: At vi går efter at få reetableret egenkapitalen" siger Lars Andersen.

Han regner dog ikke med, at edgemo i år vil gentage den voldsomme vækst fra 2013.

2014 er et konsolideringsår

"2014 er lidt af et konsolideringsår. Vores ambition er at vise til omverdenen, at vi er en virksomhed, der er solid at handle med, at vi leverer det, vi lover, og at økonomien hænger sammen" siger edgemo-direktøren.

edgemo blev stiftet tilbage i 2011 blandt andet med kapital fra investoren Johannes Bach, som også også er medejer i distributøren DCC (Dansk Computer Center), som edgemo deler adresse med i Hinnerup ved Aarhus.

edgemo baserer sin forretning på at levere it-infrastruktur gående fra pc'er, Microsoft Systemcenter, desktop-virtualisering baseret på Citrix-løsninger, server storage-løsninger og unified communications.

Se artiklen på Computerworld

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.