"Drømmen var at skabe et sted, hvor man ikke kun tænker på sig selv eller får næseblod af stress, men hvor det derimod er så rart at være, at man giver sit hjerteblod og sammen med de andre leverer sit optimale".

Jyllands-Posten og EPN har været forbi edgemo i Hinnerup til en snak om hvordan man baserer en virksomhed på menneskelige værdier. Det handler om mod, ærlighed og troen på at bundlinjen følger efter de rigtige medarbejdere i det rigtige miljø. 

"Drømmen var at skabe et sted, hvor man ikke kun tænker på sig selv eller får næseblod af stress, men hvor det derimod er så rart at være, at man giver sit hjerteblod og sammen med de andre leverer sit optimale"

Kenneth Knude Jensen mener at ensidig talfokusering kan føre til et stort pres, der giver stressede og ustabile medarbejdere, hvilket i sidste ende går ud over forretningen. 

Læs hele historien på Finans

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.