Computerworld har bemærket, at vi i edgemo konsekvent linker til vores medarbejderes LinkedIn-profiler fra vores website. Derfor kontaktede de os for at høre mere om årsagen hertil. Det mundede ud i et interview af marketingchef Mette Hylander og en fin artikel om, at "mennesker handler med mennesker".

Ja, vi linker til edgemo-folkets LinkedIn-profiler og gør i det hele taget meget ud af at vise, hvem der er ansat i edgemo. Det gør vi, fordi erkender værdien af at kunne se, hvad det er for et menneske, man taler med. Det kan være, at man har fælles bekendte, interesser eller måske endda har arbejdet samme sted.

Desværre har det tidligere været kutyme i branchen at skjule, hvem man havde ansat, af frygt for at nogen skulle "stjæle" dem. Det synes vi i edgemo er helt tosset. For hvis det kan lykkes nogen at "stjæle" dine medarbejdere, ja så har du ganske enkelt ikke gjort dit arbejde godt nok.

Efter vores mening skal vi turde stille vores medarbejdere frem i forreste række og vise dem til omverdenen. Og ja, naturligvis får edgemo's medarbejdere rekrutteringshenvendelser - så dygtige er de nemlig. Det er vi stolte af. Men vi ved også, at det, vi har her i edgemo er noget særligt, og at dét særlige er med til at fastholde vores medarbejdere.

Læs hele artiklen på Computerworld.dk

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.