ITWatch blev med god grund nysgerrige på vores fremtidsplaner, da de så Danoffice IT's - og dermed også edgemo's - årsregnskab for 2022. Derfor inviterede de Lars Baun til en snak. Det kom der en god artikel ud af, som du her får en appetizer på.

Det er nu godt et år siden, vi i Danoffice IT og edgemo åbnede vores nye Asien-hub i Singapore. Og i det nyligt offentliggjorte årsregnskab for 2022 kunne vi løfte sløret for de foreløbige resultater af vores satsning, nemlig en omsætningsvækst på hele 123% - fra 65,9 mio til 146,9 mio kr. på kun ét år. Dermed udgør Asien 5% af vores samlede omsætning.

Det skabte en vis nysgerrighed hos især ITWatch, hvilket de gav udtryk for i deres artikel fra den 31. marts om vores årsregnskab. Derfor inviterede journalisten Nikolaj Harding vores CEO, Lars Baun, til en snak om fremtidsplanerne. Det blev der endnu en god ITWatch-artikel ud af, som du her får en kort appetizer på - resten må du læse hos ITWatch.

To til tre nye afdelinger før maj 2024

Den helt store nyhed er vores ambition om at åbne to til tre nye afdelinger ude i verden i løbet af de næste 12 måneder. Det handler om at være tæt på vores kunder og partnere samt om at begrænse fragten af produkter frem og tilbage til samme region, hvor det er produceret. Sidstnævnte følges nøje af vores kunder, som også ser store fordele i vores lokale tilstedeværelse.

Listen over potentielle lokationer er nu nede på 10 lande; lande som fx Kina, Indien og de sydamerikanske lande. I nogle regioner er det nærmest en forudsætning at have medarbejdere, der - foruden engelsk - taler de lokale sprog. Det en af de faktorer, vi har med i vores overvejelser. Udover Singapore har vi også afdelinger i Schweiz og USA, hvor sidstnævnte tegner sig for 621 mio kr af 2022's samlede omsætning. 
Det bliver spændende at se, hvor vi åbner i løbet af det næste år. Vil du holde dig opdateret på udviklingen, kan vi anbefale at abonnere på vores nyhedsbrev.

Læs artiklen hos ITWatch - husk abonnement

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.