Pilgrim udskiftede Dynamics AX med edgemo DOP2go. edgemo står for hardware, firewall og virtualiseringslag, mens Pilgrim står for at drive de virtuelle servere.

"Selvom processen med at etablere en ny virksomhed i skyen er tidskrævende, tager leverandøren sig ikke betalt for det. Til gengæld er der så heller ikke hjælp at hente, hvis man skal have sine data ud igen". Såden lyder konklusionen fra smykkefirmaet Pilgrim's it-koordinator, Thomas Knudsen, til Version2 den 6. maj 2016. Artiklen handler om, hvor dyrt det er at trække sig ud af en klassisk public cloud-løsning.

Udfordringen var, at Pilgrim's eksisterende it-infrastruktur ikke kunne klare en opgradering af Microsoft Dynamics Ax. Skulle de udvide infrastrukturen, flytte til en public cloud og måske endda ansætte en ekstra ressource i it-afdelingen? Løsningen blev at skrotte den gamle it og købe en DOP2go-service, hvor edgemo står for hardware, firewall og virtualiseringslag, mens Pilgrim står for at drive de virtuelle servere. Med andre ord 'Infrastruktur leveret som en service', men hardwaren - en DELL VRTX-boks på størrelse med et sofabord - står stadig hos Pilgrim.
 
 

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.