Igen er ITWatch det første medie, der har spottet offentliggørelsen af vores årsregnskab og skrevet en fin artikel om resultaterne. Omdrejningspunktet er denne gang væksten inden for vores it-services og produkter.

For 2018 blev et rekordår for vores consulting- og driftsrelaterede services, baseret på kendte teknologier (fx device management, monitoring og infrastructure aaS). Alene for driftsservices steg den månedlige omsætning med hele 3100%!

"Mange virksomheder har svært ved at tiltrække og fastholde tilstrækkelige ressourcer og kompetencer, hvorfor der er en tendens til at uddelegere dele af opgaverne omkring it-infrastrukturen til sådan nogle som os" udtaler vores CEO, Lars Andersen til ITWatch.

Outsourcingen gør sig også gældende inden for levering af brugerklare devices. Vores unikke platform til levering af færdigkonfigurerede pc’er, smartphones og tablets giver, i kombination med andre af vores services, kunden mulighed for at outsource hele logistikken og den softwaremæssige vedligeholdelse omkring enhederne. Og dét er populært - især hos de globale og større kunder.

Væksten resulterede i en omsætning på 451 mio kr. - 37% højere end i 2017 - 35% flere medarbejdere og 15% flere kunder. Resultatet på 3,2 mio. er en tilbagegang fra 2017's 4,6 mio., hvilket dog skyldes investeringen i flere medarbejdere, nyt domicil, logistik og staging i Hinnerup samt ikke mindst i ny webshop og website, der snart går i luften.

Læs også ITWatch' artikel fra 2018 og se, om forudsigelserne om fremtiden passede

Ingen problemer med rekruttering i edgemo

At det lykkedes at ansætte hele 26 nye kolleger fra "øverste hylde" i 2018 er ingen selvfølge - i en tid, hvor it-branchen oplever en ekstrem mangel på arbejdskraft. Derfor slutter Lars interviewet med at fortælle lidt om, hvad vi gør for at bevare vores edgemo-ånd og en exceptionel høj fastholdesrate.

Når dét er sagt, vil vi gerne opfordre dig til at kaste et blik på alle de nye edgemo people i vores Navnenyt. For udover de 26 nye kolleger i 2018, har vi til dato i 2019 ansat yderligere 12. Mød blandt andre Jens Clausen og Søren Wermuth, som begge startede i dag, på arbejdernes internationale kampdag - dog helt uden kamp og meget lokalt. Og her slutter vores lille appetizer på ITWatch' artikel - hele 'måltidet' får du på ITWatch.dk.

Læs hele artiklen på ITWatch - vær opmærksom på, at der kræves login

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.