"Jeg leder efter fire personlighedselementer: Ærlighed, troværdighed, kompetence og mod. Og jeg har måttet sige nej til svimlende dygtige specialister på den konto, deriblandt nogle af de største talenter i branchen" sådan siger edgemo's konsulentdirektør Kenneth Knude Jensen i et interview med Ingeniøren den 6. maj 2015.

Baggrunden for interviewet er edgemo's rekrutteringsproces, der i lige så høj grad kigger på personlighedsprofil, som teknisk kompetence.

"Vi lever af høj kundetilfredshed, og på lang sigt kan det kun opnås gennem ærlig dialog med kunden. Derfor skal vores konsulenter have rygrad til at turde udfordre kunderne"

For edgemo har modet til, at sige til og fra en særlig status. Det sikrer at vi tør stille spørgsmål til de produkter og løsninger, som kunderne efterspørger. Spørgsmål, der giver et solidt indblik i kundernes egentlige problemstillinger, og derved mulighed for at rådgive i den helt rigtige retning.

Læs hele artiklen på Ingeniøren Jobfinder

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.