58% af al global data bor stadig solidt på jorden i ikke-cloud-baserede løsninger. Version2 har kigget på hvordan man kommer i skyen og ud igen. Det er igen lykkedes edgemo at puste til debatten i dagspressen - denne gang i samarbejde med vores partner, NetApp. Version2 har nemlig skelet til vores edgemo summit-program og LinkedIn, hvor vi siden sommerferien har lagt op til debat om blandt andet it-chefens ansvar i outsourcingsituationer.

Emnet for artiklen er den fremherskende både-og-tendens i forhold til cloud - ofte baseret på egne eller andres dårlige erfaringer. Version2 underbygger tendensen med at hele 52% af alle virksomheder, der var gået i skyen, enten er helt tilbage på jorden igen, eller flyttet til en anden sky-model. Og 58% af al global data bor stadig solidt på jorden i ikke-cloud-baserede løsninger. Tallene har Version2 fra analysehuset IDG Research.

Det er helt i tråd med den store efterspørgsel efter hybride løsninger, vi oplever i edgemo, ifølge edgemo's infrastructure specialist på området, Niels Vejrup Pedersen: "Man sagtens have fødderne solid placeret i mulden, mens man kigger mod himlen. Jeg tror, de fleste, der har været igennem den ”rene” cloud-bølge, har fået et realistisk billede af, hvad der er muligt - og ikke mindst, hvad der passer dårligt ind i en ren cloud løsning."

"Der er ingen tvivl om, at de hybride løsninger er vejen frem for mange. Og vi har oplevet så stor efterspørgsel, at vi har udviklet vores egen service, DOP2go – et hybridt setup i form af en on-premise adgang til kernesystemerne, og mulighed for at benytte cloud til de systemer, der egner sig godt til dette"

Og lige dét har Version2 faktisk skrevet om før, da de interviewede en af vores DOP2go-kunder, smykkefirmaet Pilgrim. Historien var så god, at vi skrev lidt mere om den og den kraftige besparelse, Pilgrim opnåede.

Skulle pressen mangle mere krudt til debatten - eller du mangle inspiration til egne cloud-beslutninger - kan I læse vores dugfriske historie om Morsø Kommune, som også trak skyen hjem igen til en NetApp-løsning på landjorden.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.