Citrix & Citrix Cloud

Det handler egentlig ikke så meget om Citrix. Tidligere var man enten for eller imod Citrix, men sådan er det ikke længere. Citrix’ teknologier smelter sammen med andre producenters teknologier. Dét gør, at vi kan levere en samlet løsning, der matcher din organisation, behov og forretning.

Derfor går vores Citrix-konsulenter ikke med skyklapper. Det gør vores øvrige konsulenter heller ikke. Vi arbejder på tværs, uden siloer og skaber sammen den bedste løsning. Og netop evnen til at tænke ud af boksen (og datacenteret) har resulteret i, at edgemo har designet mange store - og rigtig store - danske Citrix-miljøer.

Konsulenterne siger det selv: ”Drop forkortelserne og produktnavnene, Citrix laver dem alligevel om. Lad os i stedet tale om udbyttet - hvad du får ud af at bruge teknologien”. Dét passer svært godt med Workplace-tendensen, som Citrix Workspace er med til at drive og udvikle. Kort fortalt er Citrix Workspace det nye Citrix. En mere simpel og samlet adgang til software-as-a-service apps, Windows apps og filer i ét interface.

Danmarks bedste

Vi siger, at vi har Danmarks Bedste Citrix-konsulenter. Ikke kun fordi de har den højeste Citrix-certificering, men også fordi de brænder for det. Faktisk er flere af vores konsulenter så passionerede, at de – også i fritiden – blandt andet arrangerer brugergruppemøder, skriver blog-indlæg og laver sådan-gør-du-videoer.

Alt dét - plus det faktum at over 150 danske virksomheder har valgt edgemo som deres foretrukne Citrix-leverandør - gør, at vi er Citrix Platinum Solution Advisor, som en af ganske få i Danmark.

Citrix Cloud

Vi står i en transformation på flere områder, og det kan være svært at forstå, at vi ikke har fuld kontrol længere. For tingene står ikke i kælderen mere, men er spredt - On-Premises, hybridt og i skyen - så det handler i høj grad om at gøre tingene tilgængelige for brugerne. For ellers finder brugerne selv frem til tingene, og er man bagud.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services - især på Citrix-området.

Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se et udpluk af vores koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

   

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.