Citrix Kritisk Beredskab

Adgang til kompetent support er en afgørende faktor i at sikre levering af it-servicen til brugerne. Som supplement til jeres driftsorganisation tilbyder vi Danmarks bedste Kritisk Beredskabsaftale på Citrix-området.

Få løsningen leveret som en Cloud Service, og slip for selv at stå med det tekniske. Beredskabsaftalen fra edgemo er kendetegnet ved følgende:

  • Beredskabet er bemandet med vores kompetente og højt certificerede Citrix Infrastructure Specialists. Der er ingen spildtid med at forklare problemstillingen til en generalist.
  • Vi garanterer responstiderne
  • Det er aktivt beredskab med dedikerede ressourcer
  • Konkurrencedygtige priser

Erfarne folk

Beredskabet er bemandet med vores kompetente og højt certificerede Citrix infrastructure specialists. Det betyder, at du ingen spildtid har med at forklare problemstillingen til en generalist.

Managed Services for Citrix

Citrix drift

Læs også om mulighederne med en skræddersyet aftale om drift af dit Citrix-miljø.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.