Citrix on Azure workshop

Overvejer du at opgradere jeres on-premises Citrix-miljø - eller at flytte virtuelle desktops i skyen? Så er Citrix on Azure vejen frem! Træk på vores erfaring og vær i gang på kun 3 dage med et fuldt funktionelt Citrix Cloud og Citrix on Azure-pilotmiljø inklusiv omkostningsanalyse.

Kan du genkende scenariet? I har benyttet et on-premises Citrix-miljø i de sidste mange år. Det har gjort dét, det skulle, nemlig leveret applikationer til brugerne på en sikker og ensartet måde, uanset hvor de arbejdede fra. Citrix-løsningen er stabil og kører som forventet, men hardwaren skal enten snart udskiftes eller kunne skalere bedre. Måske vil du bare gerne vide, om virtuelle desktops i Azure er noget for jer. Går du med overvejelser om at opgradere, er det måske tid til at overveje, om noget af eller hele Citrix-miljøet skal flyttes til Azure.

3 dage til skyen

På kun 3 dage kan I have et fuldt funktionelt Citrix on Azure-miljø, klar til udrulning i pilotfasen. Via nedenstående workshop-forløb hjælper vi dig med komme rigtigt i gang. Vi ser på, hvordan jeres nuværende miljø er konfigureret, hjælper dig med at definere sikkerhed, netværk, storage og virtuelle maskiner i Azure – og ikke mindst ser vi på økonomien i at flytte Citrix til Azure.

Når de 3 dage er overstået, står du tilbage med et high-level design og en migreringsplan for at flytte i Azure. Du har et fuldt funktionelt Citrix Cloud- og Citrix on Azure-pilotmiljø med tilhørende omkostningsanalyse. På baggrund heraf kan du træffe en god beslutning på et oplyst grundlag.

Citrix on Azure workshop

Ikke to Citrix-miljøer er ens, og der er ingen facitliste. Miljøet kan sammensættes på et utal af måder, og hvad der er rigtigt for den ene, giver måske ikke mening for den næste. Derfor er det vigtigt at tænke sig grundigt om i implementeringsfasen, så alle tænkelige scenarier håndteres og samtidig giver bruger og administrator en strømlinet oplevelse - uden at gå på kompromis med sikkerhed eller brugeroplevelse.

Baseret på best practice og vores mange års erfaring med Citrix og Microsoft, arbejder vi med, hvad vi kalder en prototype, som vi kan sætte op hos jer og gennemgå i fællesskab. Det er en god og effektiv måde at komme i gang på, da vi hurtigt får etableret et fuldt funktionelt setup i jeres miljø, som I kan se på og forholde jer konkret til, forud for kontrolleret test og eventuelt udrulning til slutbrugerne.

Workshoppen indeholder:

Dag #1
Analyse af eksisterende Citrix-miljø og performance
Opgradering af miljø (hvis nødvendigt)

Dag #2
Citrix on Azure Security design-workshop
Citrix on Azure Networking design-workshop
Citrix on Azure VM, network, og storage design-workshop
Citrix on Azure omkostningsberegning og analyse
Citrix on Azure-udrulning og migreringstilgang
Citrix on Azure teknisk designpræsentation for stakeholders

Dag #3
Prototypeudrulning i Azure
Gennemgang og overdragelse

Opfølgning
Præsentation af prototype til stakeholders
Next step?

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.